mivel hogy a hátsó gumikról volt szó ugyebár,,akkor azt mutogatjuk nem? De olyan jó hogy mindíg akad aki beleköt a többibe mert ő aztán kurvára tudja,,, Valentino Rossi B+
Van párban egy keveset futott vagy 4mm futófelülettel eladó pár angyali st-é. egy "baj" van velük 8 évesek. Nem voltak javítva évekig figyeltek motoron fűtött garázsban szinte használatlanul. ha kell valakinek 20 papírért vihető egyben nem feldarabolva.
Szerintem is, de látod még mindig téma ki mennyire dönti le utcán. Van egy srác, aki a galériájában bejelölte a google mapson hol teszi le a térdét, melyik kanyarban.
Lehet hogy motorra válogatja,,ki tudja,,,,még megspékelném azzal hogy a ringen pályanapon is nagyon jól teljesített attól függetlenül hogy túragumi.tökéletesen tapadt ha bemelegedett,,még meg is jegyezték hogy "te ezzel nyomod"???
Én is vegyesben használtam, melóbajárás, hétvégi motorolás meg túrák 2személy 3 doboz, pálya csak a tengerpartra menet. De egyik se bírt 10-nél többet. Most meg a zrx-en a metz Z8-at kukáztam 8000-nél, szóval a sor4 se kíméli nálam, nem csak a sor2. Ettől függetlenül a kedvenc gumim volt, nagyon jó volt vele menni, csak az ár/tartósság az nagyon nincs rendben vele.
Illetve ezek milyenek a Michelin-hez képest?
aztán meg vmi jóindulatú felszórja neki sóderral...