Szevasztok!én is gumivásárlás előtt állok de nem tudok dönteni.Bridgestone BT021 vagy Continental Conti Road Attack?Mik a tapasztalatok?Használt valaki ilyeneket?Vélemény?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Gumivásárlás előtt állok viszont kissé tanácstalan vagyok.
A motoromon /cbx750/ előre gyári adat szerint 110/90 16 os abroncs járna, viszont most egy 120/90 v16 os van rajta amivel nem volt problémám.
Kérdésem az lenne, hogy érdemesebb-e a gyári méretet venni vagy megvehetem azt a méretűt ami most van rajta.
Személy szerint én a gyárit venném, bár a kinézett Pirelli gumiknál ez 6000 forint többletköltséget jelent.
Nem akarok a gumin spórolni főleg első gumin nem de ha úgymond mindegy akkor csak az olcsóbbat venném meg.
Ha volt már hasonlóval dolgotok vagy kísérleteztetek már méretcsereberéléssel kérem írjátok meg a tapasztalatotokat, javaslatotokat.
Szeretném minél előbb szezon kész állapotban tudni motoromat.
Holnap rakok fel róla képet, de ha valakinek kellene egy M Pilot S1200 slick, az kiabáljon. Bőven van rajta még anyag, kicsi pénzért, vagy motoros dologért cserélhető!
Sziasztok! Nincs valakinek kicsi pénzért Simsonra 2.75x16-os VeeRubber VM015-ös gumi? Ebből már van 1db-om, de ha van valakinek valami nagyon akciós ajánlata párra, az is jöhet. Köszi
A type3-as a medium keverék, így gondolom az fss 3 = medium