Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó KTM lc4 elektronikai alkatrészek! SM sárvédő, lánckerék,gyújtás elektronika,index,relé,trafó,kábelköteg,kormány kapcsoló!
Yamaha Fazer tükröt keresek,jobbos-balost.
Délelőtt nem tudtam kimenni, éjjeles vagyok, most voltam kinn de láttam zárva vagytok. Holnap délelőtt kinézek majd ha otthon leszel
üdv mindenkinek!
Eladó egy csomó yamaha rd 125 dx alkatrész!
komplett kerekek,tárcsafék,elektronika,oldalszender,tank,benzin szürö,ülés,hátsósárvédö......rengeteg apróság is van.érdeklödni mailon::szallw@freemail.hu
Yamaha YFZ 750, 1993-as évjárathoz érdekelne karbisor.
Ajka.. Diófa u. vége Nézz be holnap délelőtt..
Képeket küldhetnél róla emilben a gyulee@rocketmail.com címre.
Helyileg merre vagy? Én is Veszprém megyei vagyok, nem kéne messze mennem h személyesen is megnézzem.
Újat tudok ha kell, 12500Ft.
bontott alkatrészek eladók
Szupermoto kereket keresek Dominatorba!? Olcsón! Tudnátok segíteni?
Sziasztok!
http://www.sportmotor.hu/motor...
ezeket keresnék..
Sziasztok!
Kawasaki zx10 r 04-05 évjárathoz keresek lábtartót jobb oldalit elég csak az, a konzol nem kell.....
jafobaby901@citromail.hu
Sziasztok!
Suzuki GSX-R 600 K6-K7-hez keresek 1 pár jó állapotú komplett visszapillantó tükröt, aki tud kérem írjon!
Tudok segiteni ADATLAP!
sziasztok kawaszaki zzr 600-as hoz KELLENE ELSŐ INDEX ILL.PLEXIT HA VALAKI TUD .timba7001@freemail.hu KÖSZI!
Sziasztok!
Szia, sajnos már elkelt a kipufogó rendszer egészben.... de köszi az érdeklődést.....

Ha érdekel van még lábtartó, index, sportplexi (ezüst)...

Köszi, Széles utat!
CSáó :) az lenne kérdés hogy a dobot külön is eladnád vagy csak egybe ?
Szia! Újban van raktáron! adatlapomon elérsz!
Sziasztok!
2001-es évj. Yamaha xjr1300-hoz érdekelne km-óra!
Akár kompletten, akár csak a pohár és a felső keret, ha esetleg lenne valakinek!
Köszönettel Atti
98-99 zx9r keresek kopó kuplung lamellákat?!
Van hozzá cumóm.... 70/6321-829
gsxr 600 k6 oshozz cucc kellene! bontó stb link... köszi
Sziasztok. 2004 es cbr 600rr-hez keresek bal oldali lábtartó konzolt. Ha van, vagy tudtok valahonnan légyszi irjatok! Köszi.
Köszi!
Már megoldódott!