Szeva,Ajkai vagyok,nem sürün járok le kanizyára,egy évben egyszer megyek általába,akkor is versenyra.Yamahával vagyok a videon,narancssárga mezbe 115ös rajtszámal.cső
Szeva mx2!Te hova valosi vagy hogy tudtad hogy a kanizsai pálya van azon a videon?Irtam a video hozászolásokba de nem irtál visza gondolom nem nézted már meg utána!
Szako: semmi pénzért ne!
Pista001: Az idő nagyon király volt (remélem lesz még egy darabig), meg a pálya is jónak tünt. Sajnos csak mint néző voltam, mert a motorom még nincs kész. Nezéz lenne vele így hasítani:)
Pista001! Szeva! Msn-em nincs, de ha bármi kérdésed van mondjuk a pálya állapotáról, vagy hogy mikor érdemes menni dobj egy mail-t a bajzoli@mailbox.hu-ra. Most hétvégen voltatok kint, nem?
A segítségeteket kérem abban, hogy milyen endurocross mocit is vegyek!!
A következő paramétereket kell kielégítenie a mocinak:
Elsősorban nem pályamotorozásra kell, hanem könnyű terepen terepmotorozásra, de ha úgy adódik elbírjon egy nehezebb tereppel is.
Kb. 250-500 ccm-es legyen, ne legyen üzemórás, jó a 4 ütemű.
Használt legyen, de ne legyen 10-12 évesnél öregebb, de nagyon fiatal sem, mert fél millánál nem sokkal többet szánok rá! max 800e
Megbízható legyen, elbírjon az és 110 kb-os száraz tömegemet.
Magas legyen, nem baj ha nem pillekönnyű konstukció, mert elbirok egy nehezebb géppel is.
Ha kell forgalomba lehessen helyezni.
Cemoto mezben jobban menne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sehol egy crossos,mindenki endurózik he?
Majd ha kész lesz a mocim nyomatom a crossot!
Majd kiderül ,jövő hétre kész lessz!!
Ezek szerinte nincs jóhírük TM-eknek.
De még mindig nem összefelé megy!
Ja a főtengőm még jó úgy hogy csak hegesztés,azt mehet a blokk össze!
Pista001: Az idő nagyon király volt (remélem lesz még egy darabig), meg a pálya is jónak tünt. Sajnos csak mint néző voltam, mert a motorom még nincs kész. Nezéz lenne vele így hasítani:)
Általánosságba mit mondanak róluk?
2t cross mind ki van nyírva, álltalában!!!!!
Hiszen arra van!!!
Már 700 E körül kapsz 2000-2001-es évjáratút!
A segítségeteket kérem abban, hogy milyen endurocross mocit is vegyek!!
A következő paramétereket kell kielégítenie a mocinak:
Elsősorban nem pályamotorozásra kell, hanem könnyű terepen terepmotorozásra, de ha úgy adódik elbírjon egy nehezebb tereppel is.
Kb. 250-500 ccm-es legyen, ne legyen üzemórás, jó a 4 ütemű.
Használt legyen, de ne legyen 10-12 évesnél öregebb, de nagyon fiatal sem, mert fél millánál nem sokkal többet szánok rá! max 800e
Megbízható legyen, elbírjon az és 110 kb-os száraz tömegemet.
Magas legyen, nem baj ha nem pillekönnyű konstukció, mert elbirok egy nehezebb géppel is.
Ha kell forgalomba lehessen helyezni.
Segítségeteket előre is köszönöm!!
Igen ö az van még róla állat videóm majd felrakom