Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óóó h csesszééétek már meg :))
az ilyenektől megy el mindig a maradék kedvem is...

MotoGP-véleményees... xD
Meggondolandó XD
Ahogy tetszik Én azt mondom, hogy inkább a csaj a te érdekeidet vegye a kezébe, te meg az ő érdekeit tartsd szemmel.
Na nem is mondtam h nem fogom a saját érdekeimet szem elött tartani! Vagy inkább szem elé tartani?
Egy laza pipára bő nyállal mindig van idő Hiszen tudod: a szopás olyan, mint a virág, csak férfiaknak.
Kössz
Háth a héten még semmi nem volt! Holnap megyek 1 csajhoz, de azis csak 2 ZH között 1 gyors tali lesz... nemtom mire lesz idő meg mire nem
Huhaa.
Mi van Breki nem volt meg a heti punciadag?
Pedig olyan jókat írtunk Sztem érdemes.
Pedig most még nem is mentem úgy vele, mert vizes volt az út Na meg szombat óta írtatok vagy 5 oldalt, azt hagy ne olvassam már végig...
Én is nagyon élveztem, azért a 37esen tekernem kellett, hogy utol érjelek, mikor elkezdtél nyargalni, megy a baby ninja rendesen Am olvass vissza, ott ömlengtem eleget a túráról
Körül-belül Annyira felbasz... Itt ülök napi 8 órát és msnezek, fórumozok ésatöbbi. Semmi feladatot nem adnak, csak néha kis apróságokat. A faszom ki van már az egésszel. Jó a hely, kulturált iroda, saját gép, saját telefon, de ennyi. A helyzetet leírandó megsúgom, hogy a titkárnőt, aki mellettem ül, Gizikének hívják. És nem vicc, de a helyzet kb olyan, mint a viccekben. Csak itt nem húsz, hanem 60 éves. Alig vágom, hogy megszabaduljak innen
Jó volt amúgy a szombati mocizás nagyon, még nem is volt alkalmam mondani
Áhááá most már értem. És abból áll a gyak, hogy rommá unod magad?
Még mindig ott vagyok A Külügyminisztériumban vagyok szakmai gyakorlaton december 18ig.
Vitka, a multkor irtad h valami minisztériumban voltál. Mit csináltál te ott?
Áhá, csak emlegetni kell és egyből megjönnek
Hát én semmi jót, valahogy nem gerjedek a nénikre...
a végére a "remélem" lemaradt...