Szült két gyereket, és borzalmas nagyot változott. Akkoriban nekem ez nagy csalódás volt, de onnantól neki a fő feladat a gyerekek nevelése lett, és ez tulajdonképpen teljesen normális, én viszont még mindig egy szabadlelkű hülyegyerek voltam. Most már rég túl vagyunk ezen, de voltak nehéz pillanatok, mint ahogy minden család életében.
Én is láttam a versenyző csajszit például, aki tényleg gyönyörű, és ugyanakkor eredményes is a maga géposztályában. Asszem, vmilyen Niki... Ugyanakkor nem válaszoltál rá, hogy szerinted párom motorozik e. Most már a hátam mögé sem ül fel, de mikorjában összekerültünk, a 350-es CZ-mmel elég sokat ment úgy,hogy bőven nem ért le a lába róla. Ezt azért írtam, ne gondold, hogy csak általánosságban gondolkodok, mert én is tudok kivételt.
Tudok olyan csajszit, aki gyönyörűszép, és csajos (akár azt is lehetne rá mondani első látásra, h plázacica) és valóban motorozik, ráadásul úgy, ahogy én valszeg soha nem fogok tudni.
Nem akarnák belegázolni az érzékeny női lelkedbe. Akár még igazad is lehet. De ez egy plázacica. Ha tévedtem, akkor meg egy férfisoviniszta disznó vagyok. Amúgy,,, szerinted Ő motorozik?
Nem akartam eladni, meg nem is akarom, de nem is igazán használom, azért meg kár, hogy itt álljon. Még az sem biztos, hogy el akarnám cserélni, csak rákérdeztem, mennyire vagy nyitott a gondolatra.
De akkor is van, h elől ülök, ha nem én vezetek. Villogós motoros bácsik meg nem értik