Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy nem szép de cserébe szar
bebasztam ! igérem holnap
Küldöd akkor a képet ?:D, évjárat ?:D stb :D, mert ÉRDEKEL! :)
Én azt hittem vmi babról lesz szó, de miután elolvastam rájöttem itt nem babra megy a játék!
Megesik, hogy gyakran
nyehheheheheheeeeeee kell neked gonoszkodni :D
Hát Urbi azt mondta, elvisz, ha nem tok hogy menni, de nem tudom, h azt túlélem-e Meg az a helyzet, h ma este Rocky, úgyh sztem ő leghamarabb délben virrad majd.
Végre egy nő aki nem sikít ha piszkos a keze :D
Nagyapám. Tudod, aki erdész volt.
aranyosak ezek a gyerekek,de ki az a vén kopasz kan köztük..?
Megint csak én voltam, aki még használható időben (tegnap)mentem egyet. Bibibí
megoldjuk
Szerintem fél 10-ig be bírsz jutni még abba a méteráruboltba a lángosos mellett. Ott vannak nagyon faxa viaszos fűzők is. No, meg, ha felemás is... Ki nem ...... .. Sportcipőt felejtsd el.
Én meg addig mondtam neked, hogy majd ma gondolok rád, hogy a szél miatt csak a garázsig jutottam
Vinni kell szánkát? Tényleg mibe kell menni? Sport cipőm van csak. Na jó van bakancsom is de felemás benne a fűző.
Ezt 2001 karácsonyára csináltam a fiaimnak az akkori melóhelyemen. Ha azóta még csak most sikerült összetörniük, az már azért jelent valamit. Annál is inkább, mert nem vasúti sínből készült,hanem 20x10-es zártszelvényből, ami olyan vékony, mint a papír.
AAA mennyünk hónap csúszni. Szandra van már sofőröd?
NEm kell bemutatni.... :)
wáááá rászóltam! :D Apakezdődik xD Zuhantam 3 lépcsőfokot, bumm volt
Nekem meg ma reggel jöttek ez emberek melózni, kérdezték, hol a Gixxer?
Mondom, eladtam. Jött rá egy jó lehetőség, és mennie kellett. Addig, meddig hitetlenkedtek itt, hogy a végén bevették. . .
Én minden nap rá vagyok indulva a kicsire és ez csak rossza b és rosszabb lesz.

Múltkor azt álmodtam, hogy jön a tavasz és haverral azt várjuk hogy kisüssön a nap hogy tudjunk menni motorozni.
;) Majd leteszteljük valami kicsi a rakás-csúszással
Igaz is, fenyőt gyufáról be lehet gyújtani. Nomeg azért,,, gondolom, egy kis "fagyálló" belétek is jut tán?
Én meg még ma este barmoltam össze a miénket, kurva inasok persze, hogy a hét elején törték össze. No, majd holnap kiderül, milyen munkát végeztem.
Én ma voltam nagyon ráindulva az SV-re, de mikor megláttam, hogy beépítették a garázsban.... .