Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gogon vagy 4 éve
Az még a leánykori neve lesz.
De szépen mondtad. Legalább van, aki alátámassza az igazamat.
Ha csak nem kersztelte magát át a fém fékcsövet motor gazdája árulhatja.....................mer az egy József.
Ilyen látványt én is tudok intézni a hátam mögé. Akkor én is sikeres leszek?
ezt az egyedet má én is láttam párszor
Agyonütötte...
Hááát,,, nem tudom. Amit saját szememmel látok, az ok. Itt meg mindenki azzal pózerkodhat, amivel óhajt. Élőben egyedül Őt láttam még Gixxer 600-zal közlekedni, konkrétan Bélapátfalváról Szilvásra együtt gurultunk le két éve. No, azt elhiszem, mert láttam
onnan edelénytől feljebb a környéken nincsen motoros mozgolódás? ( mármint nem most hanem ugy ánblokk )
gondoltam hogy nem ő hajti
Lillafüreden láttam egyszer -utasként ezen/ilyen gixeren. De úgy is elég nagy sikere volt.
az facca,..baleset vagy rosszul lett?
jutyubra felrakod és belinkeled ide ;) legegyszerübb leggyorsabb
Itt is csak pár pihe szállingózott estefelé...
Nekem van két használható videnyó, de valamiért makacskodott tegnap a gépem, és nem tudtam rá rakni. Ma megnézi a kisebbik zseni fiam,aki amúgy lusta, hanyag, rossz tanuló, de nulla angol tudással bármit megcsinál ezen a szaron. Ha kiküszöböltük, akár fel is rakhatnám, de tudtommal vagy Sportmotorra, vagy Youtubera fel kell rakni előtte. Ha ezen felül van valami lehetőség világosítsatok már fel, mert ebben nem vagyok képben...
Tegnap halt meg a Bakonyban egy favágó, 8 gyerekes családapa volt, hát Rá céloztam koma.
Nálunk meg nincsen semmi
körbe mentem a falun keresztbe. nem voltam vastagon öltözve ezért nem volt hosszú de cserébe tartalmas
nálunk is hóvihar van...egész nap tök jó napos idő volt, este meg hirtelen el kezdett fújni a szél meg szakad a hó
Hamar megjártad.
Ittis most szakad vagy 20 perce, de már kéccenti is van tán.
hát ez jó volt
fél óra alatt leszakadt egy csomó hó. minnyá kiemgyek vewretni a simsonnal
japánból hozass rollert.

trollert
lehet olaszból olcsóbb mert az enyém is onnan van és szinte felébe került, mint itthon, de itt németbe, hogy drágábbak az hót zihe rohadjak meg. Mondom nézek itten gépsast oszt német rendszámmal rohangálok, de hát..........
Igaz a régi gépek is pöpec állapotban vannak, nem úgy, mint otthon. Szal itt ha elmegy melletted egy 15 éves sasmadár az csili-vili és muzsikál olyat