Hááát,,, nem tudom. Amit saját szememmel látok, az ok. Itt meg mindenki azzal pózerkodhat, amivel óhajt. Élőben egyedül Őt láttam még Gixxer 600-zal közlekedni, konkrétan Bélapátfalváról Szilvásra együtt gurultunk le két éve. No, azt elhiszem, mert láttam
Nekem van két használható videnyó, de valamiért makacskodott tegnap a gépem, és nem tudtam rá rakni. Ma megnézi a kisebbik zseni fiam,aki amúgy lusta, hanyag, rossz tanuló, de nulla angol tudással bármit megcsinál ezen a szaron. Ha kiküszöböltük, akár fel is rakhatnám, de tudtommal vagy Sportmotorra, vagy Youtubera fel kell rakni előtte. Ha ezen felül van valami lehetőség világosítsatok már fel, mert ebben nem vagyok képben...
lehet olaszból olcsóbb mert az enyém is onnan van és szinte felébe került, mint itthon, de itt németbe, hogy drágábbak az hót zihe rohadjak meg. Mondom nézek itten gépsast oszt német rendszámmal rohangálok, de hát..........
Igaz a régi gépek is pöpec állapotban vannak, nem úgy, mint otthon. Szal itt ha elmegy melletted egy 15 éves sasmadár az csili-vili és muzsikál olyat
Ittis most szakad vagy 20 perce, de már kéccenti is van tán.
trollert
Igaz a régi gépek is pöpec állapotban vannak, nem úgy, mint otthon. Szal itt ha elmegy melletted egy 15 éves sasmadár az csili-vili és muzsikál olyat