Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még mindig olcsón megúsztad. Emlékezz a kőre...
Én jelenleg máshol érzem, egészen erősen
A szívünkben él tovább..
Nem baj, lehet jobb is :D
Az Ádámé biztos jó lesz. De Breki elől (meg persze Te előled is) örültünk, hogy el tudtunk ugrani. Szóval arról képanyag nem igen lesz.
Köszi Drága! Bááár, ahogy nézem, az első képen eléggé elb@szott fejem van.
Ha más nem, a nevükkel csak találkoztál már itt hébe meg hóba. És, ha már az erdőnél tartunk, hajtsunk fejet a Bakonyi kolléga előtt, aki ma vágta ki élete utolsó fáját...
;) Itt-ott vagy.
Ádámka foggal zoomolós onboard videójára leszek még kíváncsi :D Meg h felvettétek-e Breki nagy zúgását, meg amikor én mentem a fának :D
aha ,és fogadjunk favágó szemmel néztél..)))
nem ismerek senkit innen a fórumról rajtad kívül....(((
Ajánlom a Béres szemerő forte-t. Ugyanis az összes fényképet én csináltam, ami itt van. De Szandra, Breki, Ádámka is ott volt, no, náluk megbújhat egy-egy ""jól sikerült"" műalkotás, amin én szereplek, mint a "Hegy Ördöge".
már éppen írni akartam,hogy sehol nem látok ,olyan kopasz öreg embert mint te,de aztán megláttam az utolsó képen....

leghátul ott a fa tövében...:-)))
Hát megvolt a mai Bánkúti bevetés. Mit ne mondjak, ezektől a dolgoktól éveket lehet fiatalodni. (még, ha nem is látszik )
Az R50 már több mint két éve bejött, de az éven 125- lessz belőle.
ja ok, ismerős volt a hely, de akkor nem az amire gondoltam
Ha a Kawásra gondolsz az Békéscsabán.
nem! mert azok már pár lépéssel odébb vannak kedves Ferenc
Ugyanott, ahol a második meg a harmadik!
R50? tutkó?
adatlapodon az első képet megtudhatom hol készült ?
A yamaha képei.
Azt nemtudom mennyire olcsó, mert ez mindig attól függ mit szeretnél.Általánosságban jó árat mond. Már írtam, hogy Miskolcon talán ő fényezte a legtöbb motort. A képeim között, a lányom két motorját is ő festette, az alap szineket. A flik-flakkok matricábol vannak készítve. A karbonozást Gál Imi csinálta. ( Régi Apríliás a Füzes utcán) A jamaha, gyöngyház sárga, és gyöngyház narancs. Megküzdött vele. Úgy tudom mostmár karbonoz is.
Szépen olcsón fényez? Van esetleg képed valamiről amit ő csinált?
azé szar ez így. le kell dobni terepre azt a sárvédőt !