Kuplung szokott ilyen hangot kiadni, pontosabban a primer áttétel. Ha behúzod a kuplungkart változik ahangja, valamint terhelés alatt nem hallatszik. Vagy a kis apriliámnak volt hasonló hangja, amikor hajtókar cserés volt.
Egyszer vettem egy ilyen fasza kis TSR-t, frissen volt fúrva. Szépen bejárattam, jöttem haza éjszaka Erdőbényéről, gondoltam megnézem mi a vége. Csak előtte szépen elcsöpögte magát a hűtővizem...úgy megragadt110 körül ráhasalva, hogy alig tudtam kikuplungolni a buktát. Utána beindult, de olyan hangja volt, mint a Golfnak.
Újra megfúrattam, de már sosem volt olyan szép hangja mint előtte...
én garantálom, hogy ennek nincs nagyobb baja csak beleszáradt a benzin. Régebben amikor megvette haverom , én cserélgettem kerékcsapágyat meg egy csomó mindent rajta. Lehet be is indítom valamelyik nap(itt van nálam ) . de akkor is 150 ért vihető. ha érdekel valakit.. egyébként szerintem ez a hang normális . kicsit ilyen kelepelősek ezek a TSR-ek
aha, de az endúroknak alapból csörgős kicsit a hangja nem ?
egyébként ez 170ért vihető 1997"-es évjárat, és lámpák működnek rajta. nem sok maszek van rajta, és még annyi h a gumik elvannak kopva :S
JAJJ. van egy 125 ös TSR-em eladó. annyi a baja hogy belerohadt a benzin és nem indul! 150 ezerért viheted ha kell. Ha meg csörög az lehet tűgörgő, dugó, sokminden.
Szerbusztok, szeretnék venni egy Suzuki TSR 125ös motort, de nem igazán mentem még ilyennel, 100ig jólhúz és a pówer is jol nyit, de valami csörgőhangot hallok a hengernél és nem tudom miaz :S, kérlek segítsetek benne, előre is köszi
Nem keseredek el, az elején voltam párszor mikor azt mondtam, hogy jó, megyek hegeszteni, ezt nem fogom csinálni, de most meg már remélem bent maradok. Aláírás megvan mindenből, 3vizsgám van meg (4es 2es 2es) és még van 3..
No, ahhoz nincs, semmim. Sajna, nem is találkoztam bontás alatt lévővel sem. Itt sm-on vagy 3 hirdetést láttam RGV alkatrészekkel, talán nézz ott utána...
az ott egy dementor ? a balódalon ?