Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ano ezt nézegettem és külföldi papiros volt még.valami 500 ért volt akkor.Most meg 650 magyar papiros
Én meg azért akarok töröttet mert én csak sf-et akarok már...elég volt a csutka kormányból!Csak kényelmesen...
hol? mikor ? ...még mindíg álom vas
Az gyanus nekem....
Én is rá vagyok állva egy második vasra ... állítólag hoznak be kintről pofánvert gépeket óccsóé ... pályázni szeretnék , de féltem az "asszonyt" , hogy összetöröm
Eddig volt nekem is sok féle,de maradok a Hondánál.... Valamelyik nap még azon gondolkodtam hogy elcserélem egy sv-re de inkább nem...akkor marad a mostani inkább...
Láttam egy 954 et elég olcsón 650 ért.Az nem tetszik?
Lett volna egy csak el is harapták sajnos!Idom volt lepusztulva róla...meg kerék villaszárak....kicsi pénzért volt(magyar papíros volt)350 ért..lemaradtam...most figyelgetek hátha lesz valami!
erről van szó !
hát igen. Ahogy bele kóstoltam a 919 nél a Hondába így valahogy nem tudok mást venni:)
Te Hondás vagy!Semmi árulás! Jól választottál!
Na.Töröttet? hol nézted ?mi sérült rajta?
Igen!1000rr lenne az álom,de az az is marad még egy ideig!Törött 929eket nézegetek most...
igen örülök neki hogy itt lehetek a motorosok körében remélem még sok sok évig:)
Úgy volt hogy gsxr 1000k3 lesz de meggondoltam magam.Elég a 900 as közútra.Sőt még néha sok is:)))remélem neked is össze jön.929 et szeretnél?
Na ebben nem irigylünk!Sajnálatos dolog..de a lényeg hogy itt vagy!Többi nem számít!
Akkor malacod volt!Nem vagyok irigy tipus,de most kicsit irigykedek.... Szeretnék én is egyet!Remélem idén nekem is összejön!
Hát remélem már mert nagyon hosszú már.4 dik éve lesz már márciusban.13 műtét volt eddig
Igen kellett neki.Születik a baba és motor is kell neki meg kp:)
Na akkor idén is várunk sok szeretettel!
fúúú öreg ... remélem rendbe jössz
Kellett a lóvé neki gondolom...mert én biztos nem cserélnék 929re sc33 at...
Ha nem is kanyargok nagyokat de szeretnék elmenni hozatók idén ha nem is állatba motorozom de ott szeretnék lenni
Nincs szerencséd.... Akkor idén sem látunk mi?