Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ugye....emlegetett szamár,mi?
csak kellett emlegetni
Mi volt itt abaj vele? Külsérelmi nyomokat nem tapasztaltam
egy kis nosztalgia....
zsoooooooti jól eltünt, lehet tényleg komolyan gondolta hogy még előtte lefekszik h vacsorára hazaérjen
Itt volt kicsit megbetegedve a paripád. Mondjuk,nem látszik rajta.
Fával?
Köszönöm Mesterem!
Megszponzoráljalak? . .
De jó!Már mentettem is!
Árulóó tudtamén h besúgó vagy az ellenségnek(autósok)
teeeeeeee
Teeeeeeeeeeeee
Gyerekek akasszuk feeeeel

Komolyra fordítva a szót szerintem egész jól motorozol meg hála a jóistennek veled lehet is haladni valahova..
Már nem sokat kell aludni....bár előtte azért már egy pár hónapig ugyis koptatjuk az aszfaltot....meg egy pár fagyit is elnyalunk Füreden...
Tokaj, Szíbíer,Büfésor, Nhorbee? Az nincs...
Helyesbítek....még vagyok is....csak az autó van most sztenderen...pííz hiány miatt...
...az még kicsit odébb van...de el jön annak is az ideje
Nem tudom....én ugy érzem hogy autót vezetni sokkal több érzékem van mint motorozni....mint ahogy azt a szekrény tetején figyelő köcsögök is bizonyítják....motorversenyre szerintem ujra kéne hogy szülessek hogy elérjek valamit!
Óóóte ez nagyonkeméééény Az Egri Ghost Rider Team Köszönöm komám, megis könnyeztem
Bárcsak már ide ballagnánk befelé....nem bánnám!
Kívánok! Nhorbee mester! Annak idején,(amikor még közel sem volt ennyi /divat/ motoros)egy rallye navigátor ismerősöm azt mondta, hogy a motorosokból jó rallye pilóták válnak,sokkal jobban érzik az autót. Te ez is voltál,meg az is. Segített valamit?
...na itt vagyok Mátra betyárai
Én is mentem volna de aki vezetni szokott az adta be az unalmast...lehet a héten kiszaladunk!Nézd meg,én is raktam fel képet...
Hát elég retron nézek ki rajta.... De azért jó!Köszi! Teszek már én is fel egyet!
úúúúúúúúúúúú gecc ez ütött ezhatalmasvolt
Tudok egy embert akire ha hajnali 3kor rácsörögsz h figyeljmár jösszebablevestfőznia patakparton felöltözik és megy Éntársaságom is ilyen amúgy csak én vagyok ilyen semmitse hagyunkimermegfogod bánni beütésű
bizony!én időben lefekszem......hogy még vacsorára hazaérjek