az a baj,hogy manapság már sok esetben nem a tudástól lesz menő valaki,hanem hogy mivel tud villantani.... látok én a hegyen is sok olyat csilli-villi ruhában-csizmában-motorral....aztán már azt is rossz nézni,ahogy elindul. de arc meg duma az van.
Te mindig csak ködösítve példálózol, nevezd nevén a gyereket. Amúgy meg mindenki úgy motorozik, ahogy tud. Csak akkora legyen az arca, mint a tudása és ne nagyobb.
Szerintem ismeri mindenki aki jár a hegyre.Köztük én is.Bár én amatőr kezdő,és őskori technikával billegek.Sose érek fel a nagy Ghóstridershez,aki alatt ott a majd 180LE.De van egy közmondás!
Mit ér az erő ha nem uralod
És mégvalami,ha szeretnél fotót,kérd,és ne az iwiw adatlapomról lopkod le!Talán még dedikáljuk is
Etz?Ja.........Na erröl is tudnék rizsázni........Ghost bácsi?Dicsák Áki?Amugy nem mindegy ki ül az Etz-n....Inkább igy mondanám.S most nem magamra gondolok.De ismerek olyat aki kikerülne mint a pocsolyát s Etz-vel...........Igaz gixere is van............Na ki ö?
Kedves Sziszó!
Tudjuk mi mitől csuszik hidd el.Szivesen látunk a mátrában,akár egy etz nyergében is,hiszen nem az számit hogy milyen,hanem hogy a motorkerékpár fogalmába beleférjen.Igaz azzal nemtudsz velünk jönni,de Ghóst bácsival öregesen elbileghetek a fák hűsitő árnyékában.
Én veled többször..........még melo közben is...........ugye........... emlékszik Bár kiszálltam volna akkor a jelzölámpánál.........lett volna meglepi.....
Ghostal nem tudsz menni egy lightosat se, mert ha utoléred, lehúzódik és integet, hogy kerüld ki. Egész nyáron csak egyszer futottam vele össze az úton!
Mit ér az erő ha nem uralod
És mégvalami,ha szeretnél fotót,kérd,és ne az iwiw adatlapomról lopkod le!Talán még dedikáljuk is
Árulod a vasat,mit veszel helyette?Rákaptál az aszonynál a Kawasaikra?
Tudjuk mi mitől csuszik hidd el.Szivesen látunk a mátrában,akár egy etz nyergében is,hiszen nem az számit hogy milyen,hanem hogy a motorkerékpár fogalmába beleférjen.Igaz azzal nemtudsz velünk jönni,de Ghóst bácsival öregesen elbileghetek a fák hűsitő árnyékában.