Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áááá,csak3helyen a2laptoppal a fórumokon,a géppel meg az üzenőfalon
Ok!Mindjárt megnézem! Akartunk ma menni csobbanni de mindenki befuccsolt...maradtunk itthon...
Tiszteletem Fönök! Háát innen nem látszik sokminden a helyi jellegzetességen kívül(jómagam ) Hogy tetszik lenni? Ilyen késő este errefelé, kicsiknek már pizsibe kell lenniük

Norbi, felküldtem a mátrás képet adatlapoomba írtam egy pöpeckis képcímet alá szerintem tetszeni fog
Zsolti bácsi meg mindenhol ott van!
jó estét! az még nem a világ vége,de onnan már látszik...
Miiiiittudomén tudod h ittlakok a világ másikvégén
Ez a másik,ami több,mint biztos. De ez a hang... Lehet,túlzás,de minden pénzt megér. Már,akinek van.
megvalószínű semmi nem origi az öntvény alatt ....
Az én RGV-m ehhez képest lassított felvétel. Bár... Itt azért volt némi áttétellel való stimuláció.
Azt mondom....az a Mekchey utca...
A 350-es jawa-m miért nem ment így?
Ez nem valószinű hogy egy véresen komoly verseny már a farmernadrágokból itélve sem de a 2t 350-es ahoz képest nagyon megy.
ha LEben ott is van a busa szintjén... súlyban szinte töredéke...
Azért a kétüteműek ottvannak!
Haj-Hász Fitness
körforgalomtól felfelé 150méter jobbra
Na bakker!Akkor majd legközelebb...mééé oda jársz a Mekcheyibe?
Láttalak ma a várnál épp száltál be a kocsiba Mákodvan mentem mint a tank gyúrni mer szóvátartottalak volna párórára
Tudok egy számot adni ha gondolod.....igaz Karancsalján lakik a srác,de ő tuti be tudja kötni mert ezzel foglalkozik...Zsidai Sándor:06203753341 Szerintem hülyékkel ne csináltasd mert érzékeny a cdi dobozra....én egyszer kötöttem a Gliera kz-men el egy drótot,ami a fekete dobozomba került,meg egy tekercsbe,ami mindjárt 35000-be fájt....tehát lehet érdemesebb kifizetni olyannak aki érti mit csinál....ha ez nem jó van még egy telefonszámom:Erdőkövesdi,meg egy Andornaktályai...bár az Andornaki nem tudom csinál-e elektromosságot....kell a másik szám szólj!Üdv
sziasztok Valaki tudna nekem segiteni Lene egy Gilera 125 Motorom
át kelene vezetékelni valaki tud nekem segiteni irjon ha tud
Köszike
B.U.É.K.
BÚÉK Atti!
polgármesteri hiv..........
nemtudom mit reklamáltok én nemlátok egy darab kátyutse.
ez itt kérem szépen a grand canyon