Erről van szó! Nem szeretnék jövőre még több keresztet látni az útszélén, főleg úgy hogy még ismertem is a motorost, de írhatunk mi akármit ebből úgy is meccselés lesz. Csak ésszel vagy észnélkül, de úgy nagyon!
Mi van már itt gyerekek?Szerintem nem kell itt egymás között senkinek bizonyítani!Én sem megyek olyan hú de faszán mint mondjuk Szkira,vagy Ga vagy még sorolhatnám...de ezt elkönyveltem magamban aszt ennyi...mindenki magának motorozik nem kell senkit becsmérelni....Élvezzük azt hogy motorozunk...és pont!
Drágaságom!
a félreértések elkerülése érdekében...
...Én nem bíráltam a stílusod hogy hogy közlekedsz, mert eddig nem láttalak útközben... max. a lépcsőn, vagy füreden
...van egy álmom... kb. 1 nagyobb, s 2 kisebb lépésre vagyok tőle...
...de meglesz ha addig élek is
..és akkor lepődhetsz...mellesleg nem csak a szavakat csépelem itt, nem a hangemberek közé tartozom, de majd rájöttök ha megismertek
Ő, de ki? Én még csak 4 éve veretem a hegyen ezért szeretném tudni a Mátra motoros történelmét! Úgy látom, hogy te sem tudsz semmi konkrétat csak parkolós legendákat.
Én már ki se merek menni a hegyre ha igy el szabadultak az indulatok majd benneteket a kanyarba,meg csinálok fotókat de csak akkor,ha lehetek a barátotok
Sziszóka Drága!
Szeretem a meglepetéseket!Állok elébe.Azért mert ne az élen megyek,nem azt jelenti hogy nem tudok menni.Majd ha egyszer feljösz a hegyre,mesélhetnek akik már láttak menni istenesen.
Csak én ésszal közlekedek,mert jöhetnek szembe,megcsuszhatok a kavicson stb.És az öreglányt se akarom kivégezni.De nyomtam már le sokkal jobb gépeket,ami a mátrában eltöltött motoros időnek köszönhető.Szeretettel várunk minden kedves leendő motorost,a mátra nyitva áll mindenki előtt.Ott meglehet mutatni,ki milyen vagány legény ill lyány.Remélem a sok nagyszályuval találkozunk a hegyen
ezt most konkrétan senkinek nem címeztem de rosszul vagyok az újgazdag skatulyából kihúzott kocamotorosoktól.
aki csak azért motorozik,mert most az a "trendi"-de a gyertyát nem tudná kivenni.lehet azt se tudja,hogy hol keresse
Kiváncsi vagyok,és hogy meglepődök e?Nem hiszem,láttam én már sokmindent!
a félreértések elkerülése érdekében...
...Én nem bíráltam a stílusod hogy hogy közlekedsz, mert eddig nem láttalak útközben... max. a lépcsőn, vagy füreden
...van egy álmom... kb. 1 nagyobb, s 2 kisebb lépésre vagyok tőle...
...de meglesz ha addig élek is
..és akkor lepődhetsz...mellesleg nem csak a szavakat csépelem itt, nem a hangemberek közé tartozom, de majd rájöttök ha megismertek
Szeretem a meglepetéseket!Állok elébe.Azért mert ne az élen megyek,nem azt jelenti hogy nem tudok menni.Majd ha egyszer feljösz a hegyre,mesélhetnek akik már láttak menni istenesen.
Csak én ésszal közlekedek,mert jöhetnek szembe,megcsuszhatok a kavicson stb.És az öreglányt se akarom kivégezni.De nyomtam már le sokkal jobb gépeket,ami a mátrában eltöltött motoros időnek köszönhető.Szeretettel várunk minden kedves leendő motorost,a mátra nyitva áll mindenki előtt.Ott meglehet mutatni,ki milyen vagány legény ill lyány.Remélem a sok nagyszályuval találkozunk a hegyen
aki csak azért motorozik,mert most az a "trendi"-de a gyertyát nem tudná kivenni.lehet azt se tudja,hogy hol keresse
Mikor érkeztek Pelikán urékhoz?
fogsz te még csodát látni!
de nem etz-n