Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tacsi.Sajnálom hidd el.S a következön tutira ottleszek.Sok gondom van mostanság.De ott voltam............amugy.....Ghost.................
ghoost. meséld el nekem, hogy miért nem jöttél.
De valami frappánsat ám!
nekem is.
nem vicces.amugy is bevan igérve a sör.......................
Miért lenne ez vicces?
van pár videójuk,amit elértem megnéztem.ez az igazi bike fíííling!nekem baromira teccik
baj?................ugyan.......................
ne aggódj,ha baj van majd besegítünk
gyere te is teso.
ne is mond............amugy is randim lesz egy csajszival ott......................
a szombati nap mindig a tuti,mert akkor van a hill kimb+a felvonulás.mi is rajta vagyunk több videón is:)
Az három hét múlva lesz?
dede még vidin is ott vagyok. na akkor egyeztetünk.......
üdv szellem(es) tes'vér:)a siroki találkozón maga nem szokott megjelenni?mer én egyik évben sem hagyom ki.ott össze lehetne futnyi..
mátra................
Merre kísértettél a hétvégén?
értjük
Na Ghost haver,kapd össze magad. Bohóckodással felhagyni,bulin megjelenni. (legközelebb) Különben lapát. (értsd a viccet,légy oly kedves)
Köszi az immár tényleg sokadszori invitálást,amiről tegnap beszéltünk,(fog téma) csúszni fog kicsit,úgyhogy lehet,kicsivel később,de már a pirossal megyek,mert igazából azzal vagyok már összeszokva,meg azért annak a motorja kicsit komolyabb,mint ez a fajta. Ja,csüt,pénteken Egerszalókra készülünk a családdal,Pénteken sztem Siroki vár is téma lesz.Te ott lax,ugye?
Ghoostrider!Ki vagy rúgva!