A hatvan nekem már sokk főleg , h még egy tízes biztos volna haza hozni
Van most itt 40ért egy működőképes vespa , de a mala jobban teccene
Majd eldöntöm a jövő héten, hátha fejön még addig vmi kincs is
Hali,ha megnézed,azt írtam hogy 30-at ajánlottak érte,egyébként mindene tökéletesen müködik,főtengelycsapágy kell bele.Már szét szedtem,de már nincs sem időm se kedvem hozzá,a festése is félbe maradt,Nem adhatom 30 ért,nekem több mint 200 ba van,nylván nem annyit kérek érte,dee min 60-at,70-es öntött vas henger(49-es jelzéssel)21-es kézi szivatós karbi,sport kipuff,sport kormány,csak a kormány és a stüszni volt 20.000.
Barátkozok a gondolattal,hogy veszek újra malaguti fiftyt!
Ha valaki megválna tőle,kiáltson már rám!
Csak 4 sebességes vizes fifty érdekel,természetesen nem lerongyolt állapotban!
mail címem:
lenartfeco@freemail.hu
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, nem rég hoztam haza szerelőtől a motorom hengerfej tömítést cserélt, de mióta hazahoztam nincs se tompított fényszóróm se távolsági, indexek viszont jók. Valamit szét húzhatott a szerelő? Teljesen olyan mintha nem kapna áramot a kijelzőn se világít a világítás ikonja :/
Csak egyben eladó,az árral kapcsolatban,várom az ajánlatokat,nemtudok mit mondani,nekem már nagyon sokban van,de már sem időm sem kedvem megcsinálni.így nyílván jelképes összegért vihető,kár lenne veszni hagyni a rozsdának.
Van most itt 40ért egy működőképes vespa , de a mala jobban teccene
Majd eldöntöm a jövő héten, hátha fejön még addig vmi kincs is
Hiányzik belőle valami egyébként? A blokkja nem baj ha szar.
Ha valaki megválna tőle,kiáltson már rám!
Csak 4 sebességes vizes fifty érdekel,természetesen nem lerongyolt állapotban!
mail címem:
lenartfeco@freemail.hu
Még új vagyok, most vettem egy 2000-es évjáratú digit műszerfalas F-12-t.
Az lenne a kérdésem, hogy hol találok valami leírást a műszerfal használatáról, nem igazán sikerül eligazodni rajta!
Illetve van e vmi külöös gyengesége a gépnek amire az átlagnál jobban oda kell figyelni?
Műszaki paramétereket hol találok hozzá?
Előre is köszi!
Segítségeteket szeretném kérni, nem rég hoztam haza szerelőtől a motorom hengerfej tömítést cserélt, de mióta hazahoztam nincs se tompított fényszóróm se távolsági, indexek viszont jók. Valamit szét húzhatott a szerelő? Teljesen olyan mintha nem kapna áramot a kijelzőn se világít a világítás ikonja :/