Malaguti F10-el kapcsolatosan lenne pár kérdésem.
Mennyire megbízhatóak?
Alkatrész ellátottság?
Vélemény a képen látható motorról?Új henger van rajt,első fékbetét,új kipufogó.
Mennyit érhet?
Mennyiért lehet eladni egy jó állapotban lévő motort?Hírdetéseket néztem már.
sziasztok van 2db malaguti crosser blokkom eladó az egyik erőssen bontott a másikból a lendkerék kérésre képet tudok küldeni érd:tamasi.horvath218@gmail.com vagy tel:06/30/609-2338 Tamás
Hello tudtok segíteni?Kotyog az első kerék mi lehet a baj?Más..f12 de sr 13-as kerék van alatta és sokat csal az órája hogy lehetne korrigálni... meg még a benzin mutató, mikor ráadom a gyújtást folyton tele tankot mutat a jel adót megnéztem szét húztam a vezetéket és akkor is valahol elvan kötve a vezeték de hol..vagy nem?
eladó f12es malaguti, fejidom és ülészár hiánnyal, motorja jó, elég erősen húz, simonini henger van rajta, világitás indexek... jók, 70.000 ft-os fix áron eladó, érdeklődésre képet küldök a képről
én már kinőttem ezért adnám el
hello egy f12 van sr 13-as kerekekkel, az a bajom vele ha meg borítom nem fekszik annyira, úgy érzem mintha ki akarna csúszni az eleje...tehát nem stabil.Mert a másik f12 esem gyári 12-es felnivel leraktam a kanyarba majdnem a földig és akkor is stabil volt.Mi lehet a baj simán csak a felni miatt vagy esetleg törve volt a motor mert még nem szedtem szét..és nem is tudom mit kell nézni...mi a rossz...köszi
hello a malaguti egy nagyon jó márka de csak robogóm volt eddig tehát neked milyen van vagy mennyire jó nem tudhatom de ha Malaguti-akkor csak jó dolog lehet
Malaguti F12 feszszabályzójának bekötésében kéne segítség. Aszondja 4 láb van rajta. Simsonba rakom, szóval egyáltalán fogggalmam sincs, hogy hogy kössem be. A másik kérdésem: milyen izzók vannak a motorban? Mert nyilván olyat teszek akkor a Simsonba is.
Köszi előre is!
Sziasztok, szeretném megtudni, hogy strapabíróak malaguti motorok.A blokkról annyit lehet tudni, hogy 50 cm2 vízhűtéses és 4 sebességes.Esetleg vélemények tapasztalatok.Típust nem tudok írni mert a váza nem malaguti.
Lenne egy kérdésem. Nemrég vettem egy Malaguti Crossert, amin egyből hengerszettet kellett cserélni. Mentem már vele pár száz km-t, és mostanában, természetesen üzemmmeleg állapotban már azért néha ráhúzom a "koppgázt". Azt vettem észre, hogy néha amikor elkapja a gépszíj akkor száll a kicsike kb 70 km/h-val, de előfordul, hogy 50 km/h a vége. Azt szeretném megtudni, hogy bejáratós motornál ez normális jelenség-e, vagy pedig máshol kell keresni a problémát. Segítségeteket előre is kösz.
Malaguti RST hez hol tudok rezonátort legyártani?