Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Esetleg csere érdekelne?

http://kepesmotor.hu/motorblok...
szerintem sok anyagot kap...
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem! Nemrég vettem egy Malaguti Crosser 50ccm robogót, a srác akitől vettem kb egy éve nem nagyon használta már.
Elindul 1-2 rugásra hidegen is, melegen elsőre, az önindítóval nem nagyon indul sajnos...
Megy a motor felpörög, húz rendesen de néha menet közben elkezd fulladni, a fordulat visszaesik ilyenkor egy kicsit el kell engedni a gázt majd ha újra húzom neki megy már jól. Mitől lehet ez és mi lehet rá a megoldás?

Akit tud adni tanácsot tegye mweg, nagyon megköszönném!

Üdv!
Hali srácok most vettem egy makaguti madison 400k 2003 gépet ,de nem tudok róla semmit.
pl az jó ha 2 személy 190kg,végsebeség 116km/h nagy plexivel autópályán szembeszélel?
Szasztok!

Airsal 70ccm Mide-race henger eladó, zsír új b-s dugóval, hengerfejjel együtt. 15lóerő kihozható belőle, van hozzá kuplungom és varióm is ha érdekel. 15e Ft az ára, de minden értelmes ajánlat érdekel!
hali. van egy f12esem az lenne a kérdésem hogy hány grammos görgőt tegyek bele? tök gyári LeoVince Navigator kipuffal. 4,5ös jó lenne?
malaguti 50ccm-es 3 sebességes blokk(grizzly,mrc,fiffty)eladó
igény esetén gyujtással,karbival
szacsomotor@freemail.hu
06706447899
hello! mit okoz ha nem zár jól a membrán?
Oksa.Köszi,hogy segítettél.
Csak meleg motornál állítsd a dúsítást, és közben figyeld az alapjáratot
Kösszi.Akkor ha beljebb csavarom akkor jobban megy a moci?
Szóval ha bejebb csavarom akkor jobban fog menni a motor?Ha jól értelmezem.
Gyári fúvókákkal, levegőcsavar tökig be, majd 1.5 -2 csavarást ki.
Ha a levegő csavart befelé tekered, akkor dúsabb lesz a keverék, ha kifele, akkor szegényebb
Hali.Másik kérdés.A levegő csavarral mit lehet állítani ill. mi a hatása az állításnak?Van valami normál ill. optimális beállítása?
Hali.Hát asszem a karbi ill. a fúvoka lessz a baj,mert jól gyorsul,de a végsebesség nem a legjobb.De viszont így a fogyasztás nekem tetszik.3 Liter az fasza 100-on.Ja alkatrész kérdés?Szerelő a MALAGUTI HUNGÁRIA KFT-t próbáljam meg.Ott van minden amit akarsz.Pl:komplett kipufogó 90.000.-
gyertya 1800.-
olajszűrő 3.500.-
oldal sztender 14.900.-
első villa komplett 67.000.-/oldal
Műszerfal 39.900.-
hő gomba 12.500.-
km-óra spirál 3.200.-
levegőszűrő 2.500.-
Ezeket kérdeztem.Árak nem túl kecsessek,de Én rendeltem egy oldalról RMS utángyártott km-óra spirált 3.500 Ft-ért ami 300Ft-tal volt több mint az eredeti és nem is lett jó mert kb 10cm-rel rövidebb volt.Szal gyárit rendeltem és fasza is lett.
Nem tudtok ajánlani egy jó oldalt ahol F18 alkatrészek vannak?
Amit találtam az szinte egyenlő a 0-val, egy-két alkatrész azt csá , a legtöbb oldalon szinte ugyanaz van, bovden, fesz szabályzó azt ki is merült a kínálatuk.
Malaguti ciak 125 150 Szervizkonyv
10.18 MB 1223
Malaguti ciak 50 e1 e2 Szervizkonyv
5.58 MB 1390
Malaguti f 18 warrior Szervizkonyv
19.53 MB 946
Malaguti F10 Szervizkonyv
4.47 MB 1835
Malaguti F12 Szervizkonyv
4.56 MB 2657
Malaguti F15 Szervizkonyv
4.39 MB 1911
Malaguti Madison 125 150 Szervizkonyv
7.61 MB 1233
Malaguti Madison 180 200 Szervizkonyv
9.18 MB 895
Malaguti Madison 250 Szervizkonyv
6.63 MB 962
Malaguti Madison 400 Szervizkonyv
35.80 MB 1385
Malaguti madison 400 Szervizkonyv
35.80 MB 1305
Malaguti Yesterday Szervizkonyv

http://www.manualedereparatie....
Sziasztok!

Malaguti F12 Phantomhoz (2005-ös) keresek magyar nyelvű használati útmutatót, illetve szerelési leírást.

Kérlek segítsetek!

Üdv.: Ákos
Sztem , nálad a görgök súlyával , vagy a fúvókák méretével vannak gondok, de ha a karbi csere után jött ez a gond nálad , akkor tuti a fuvóka méretével van gond,nem kap elég naftát.
Még nem szedtem szét a karbit, mivel egyedül nem mertem nekiállni, csak egy állító csavart láttam bal oldalt, gondolom az a levegőé.
Fúvókák nem tudom milyen van benne. Gyorsulással nincs semmi baj megy mint a barom. bármilyen sebesség tartományban húz rendesen.
95 öt öt mentem vele de csal az órám 20-25 kmt, így olyan 120 at megy. szóval nem nagyon akarok bármit is cserélni rajt ha az teljesítmény csökkenéssel járna.
De sajna az a 6-6,5 literes / 100km nagyon soknak tűnik.
Hali.Hozzászólás.Én a karbira gondolok mivel az adagolja a benzint,de nem vagyok benne biztos.Nekem 3 Liter/100,de nem megy csak 95-t.Én sm tudom mi lehet a probléma pontossan.
Hali!
F18 (150) el van egy kis fogyasztás problémám ebben kérném a segítségetek.
Nemrég voltam szerelőnél vele. Megcsinálták az automata szivatót , most rendesen visszaáll kb 1 perc múlva, és rendesen pötyög alapjáraton, teljesítménye jó, pörög és megy is rendesen a moci, de a fogyasztással még mindig gond van.
70 km-t mentem és 5! litert tankoltam rá!
Valami tipp? Köszi előre is
Szép napot.Kérdés.Mala F18,Leonardo karbi és 95km/h a vég nem rég lett felújítva a motorja.Hajtás jó,görgők,szíj,varió.Lehet,hogy a karbin kellene állítani?Vagy attól lehet ilyen kevés a végsebesség?Előre is köszi.
Üdv! Egy kicsit adhatnál több infót! Szikra van? Benzin van? Se kép se hang, vagy néha röffen?