Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem! Nemrég vettem egy Malaguti Crosser 50ccm robogót, a srác akitől vettem kb egy éve nem nagyon használta már.
Elindul 1-2 rugásra hidegen is, melegen elsőre, az önindítóval nem nagyon indul sajnos...
Megy a motor felpörög, húz rendesen de néha menet közben elkezd fulladni, a fordulat visszaesik ilyenkor egy kicsit el kell engedni a gázt majd ha újra húzom neki megy már jól. Mitől lehet ez és mi lehet rá a megoldás?
Akit tud adni tanácsot tegye mweg, nagyon megköszönném!
Hali srácok most vettem egy makaguti madison 400k 2003 gépet ,de nem tudok róla semmit.
pl az jó ha 2 személy 190kg,végsebeség 116km/h nagy plexivel autópályán szembeszélel?
Airsal 70ccm Mide-race henger eladó, zsír új b-s dugóval, hengerfejjel együtt. 15lóerő kihozható belőle, van hozzá kuplungom és varióm is ha érdekel. 15e Ft az ára, de minden értelmes ajánlat érdekel!
Hali.Hát asszem a karbi ill. a fúvoka lessz a baj,mert jól gyorsul,de a végsebesség nem a legjobb.De viszont így a fogyasztás nekem tetszik.3 Liter az fasza 100-on.Ja alkatrész kérdés?Szerelő a MALAGUTI HUNGÁRIA KFT-t próbáljam meg.Ott van minden amit akarsz.Pl:komplett kipufogó 90.000.-
gyertya 1800.-
olajszűrő 3.500.-
oldal sztender 14.900.-
első villa komplett 67.000.-/oldal
Műszerfal 39.900.-
hő gomba 12.500.-
km-óra spirál 3.200.-
levegőszűrő 2.500.-
Ezeket kérdeztem.Árak nem túl kecsessek,de Én rendeltem egy oldalról RMS utángyártott km-óra spirált 3.500 Ft-ért ami 300Ft-tal volt több mint az eredeti és nem is lett jó mert kb 10cm-rel rövidebb volt.Szal gyárit rendeltem és fasza is lett.
Nem tudtok ajánlani egy jó oldalt ahol F18 alkatrészek vannak?
Amit találtam az szinte egyenlő a 0-val, egy-két alkatrész azt csá , a legtöbb oldalon szinte ugyanaz van, bovden, fesz szabályzó azt ki is merült a kínálatuk.
Sztem , nálad a görgök súlyával , vagy a fúvókák méretével vannak gondok, de ha a karbi csere után jött ez a gond nálad , akkor tuti a fuvóka méretével van gond,nem kap elég naftát.
Még nem szedtem szét a karbit, mivel egyedül nem mertem nekiállni, csak egy állító csavart láttam bal oldalt, gondolom az a levegőé.
Fúvókák nem tudom milyen van benne. Gyorsulással nincs semmi baj megy mint a barom. bármilyen sebesség tartományban húz rendesen.
95 öt öt mentem vele de csal az órám 20-25 kmt, így olyan 120 at megy. szóval nem nagyon akarok bármit is cserélni rajt ha az teljesítmény csökkenéssel járna.
De sajna az a 6-6,5 literes / 100km nagyon soknak tűnik.
Hali.Hozzászólás.Én a karbira gondolok mivel az adagolja a benzint,de nem vagyok benne biztos.Nekem 3 Liter/100,de nem megy csak 95-t.Én sm tudom mi lehet a probléma pontossan.
Hali!
F18 (150) el van egy kis fogyasztás problémám ebben kérném a segítségetek.
Nemrég voltam szerelőnél vele. Megcsinálták az automata szivatót , most rendesen visszaáll kb 1 perc múlva, és rendesen pötyög alapjáraton, teljesítménye jó, pörög és megy is rendesen a moci, de a fogyasztással még mindig gond van.
70 km-t mentem és 5! litert tankoltam rá!
Valami tipp? Köszi előre is
Szép napot.Kérdés.Mala F18,Leonardo karbi és 95km/h a vég nem rég lett felújítva a motorja.Hajtás jó,görgők,szíj,varió.Lehet,hogy a karbin kellene állítani?Vagy attól lehet ilyen kevés a végsebesség?Előre is köszi.
http://kepesmotor.hu/motorblok...