Szia, komplett rendszerem van rá, 120ért! rendszer! Nem egy fos hamisítvány dob amit utánad dobnak 60-80 ezerért...E betű nincs benne,de szerintem neked mindegy is...
Szia! Mar talaltam fejidomot!Ami hianyzik meg a lampahoz az nagy lendkerek vilagitas tekercses gyujtas(exc),es ehhez passzolo oldal dekni! Ha netan lenne nem horror aron akkor érdekelne! Emellett önindító szett is!
Üdv! Olyan problémám lenne hogy, vettem egy ktm exc 450-et de a motor át lett alakítva sm-nek. Így nem jól méri a km-t mert az órában a WS vagyis a kerék átmérő még a gyári kerék 2205 mm-e van beütve és a kérdésem az lenne hogy,hogyan lehetne át ütni a kerékátmérőt a mostani értékre? A válaszokat előre köszönöm :)
Hali.
Az autodeko tengelynek lehet holtjátéka a súly és a "pöcök" között?
Önindítóval lehetetlen elindítani. Rugásnál is gyakran ugy ellenáll mintha nem nyitna a deko. Vagy inkább a tengely belső végén lehet kopás?
2008 exc530
Üdv.:
Lenne Ktm '98-'05 rd/lc4 400/620/660, típusokhoz egy pár hűtőm, hűtővédő műanyagokkal együtt. Ha valakit érdekel hívjon mert itt nem vagyok elérhető.
Tel.: 0630/7292985
Sziasztok! Tud valaki segíteni EXC bontót alkatrészekben? A képen látható kapcsolóhoz keresnék indexkapcsoló részt, esetleg relét is ha van. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv Barni
Köszi a választ!
Írtam privátot, remélem megkapod hamarosan.
Keresek 2004-es LC4-re akrapovic dobot. Ha van valakinek ne tartsa magába :)
Előre is köszi!
Üdv
Keresek EXC 350-ra, 2016-ra:
-első fehér sárvédő
-hátsó féktárcsa védő
- fehár lámpa maszk, akár foncsorral vagy nélküle.
Van itt exc530 tulajdonos? Önindító problémáim vannak....
Kéne egy kis segítség.
Az autodeko tengelynek lehet holtjátéka a súly és a "pöcök" között?
Önindítóval lehetetlen elindítani. Rugásnál is gyakran ugy ellenáll mintha nem nyitna a deko. Vagy inkább a tengely belső végén lehet kopás?
2008 exc530
Keresek 2003 Duke hátsó lámpa búrát !!
Lenne Ktm '98-'05 rd/lc4 400/620/660, típusokhoz egy pár hűtőm, hűtővédő műanyagokkal együtt. Ha valakit érdekel hívjon mert itt nem vagyok elérhető.
Tel.: 0630/7292985
szerintem itt a legolcsobb! :)