Sziasztok! Van egy RX 125-ös mocim. Sport dob van rajta ami gyapotozva van de szerintem nagyon halk ahhoz képest hogy nyitott. Tudtok nekem ebben valamit segíteni? Újra kellene gyapotozni és keményre tömni vagy mit csináljak vele?
Szia,
A sztori nálam is hasonló volt.
NKH-nál:
Van benne E betű? Teljesen jó, papír nem kell hozzá, semmi hangmérés.
másik vizsgaállomás: Ez a kipufogó nem lesz jó. Kérdeztem, h miért? Mondom E betű van benne + hangtompító. De kell róla műbizonylat. Mondtam, h forduljanak a Japán Yoshimurához...Ők vizsgáltatták be,
h erre a típusra megfelelő legyen az EU-ban.
Erre már nem tudtak mit mondani, csak hümmögtek...
harmadik vizsgaállomás: Odamegyek, mondom, h műszakira jöttem. Kérdezik avval a Gixxerrel? Mondom persze.
Azt mondja a pult mögött ülő, jajj csak ne karbon dobod legyen. Mondom de az van. Nevetnek, majd azt mondják, akkor majd sokat kell photoshop-ozni... Mondom ez az én helyem!
Barátomnak hozott VFR750 teljesen gyári németből:
Forgalomba helyezésnél az NKH-nál nézegetik a kipufogót, ez nem gyári mert nincs rajta E betű.
De a H... szám meg rajta meg a gyári alkatrész szám. Hangmérés persze a nyílt terepen...
Vicces, h sokan azt sem tudják, h mi merre hogyan.
Üdv mindenkinek!
Yamaha yzf750r hez keresek gyári dobot! Érdekelne olyan dob is,ami jó még a típushoz! Lényeg hogy műszakira is jó legyen,és ne üvöltsön! Ötletet is szívesen fogadok,mit keressek hozzá! Köszönöm előre is! kelemen57@citromail.hu
Leo Vince "logot" keresek fémből nem kopottat. Vagy ha valakinek lenne ötlete mivel tudnám a meglévőt felújítani legyen szíves megosztani velem :) sima festék kis ecset jó lehet?
Honda CBF 250-re szeretnék sportdobot,viszont olyat aminek 4csavaros a felfogatása és a csavarok egymástól 55mm-re vannak négyzet alakban olyat sehol se találok :( Valaki tud más megoldást esetleg,hogy hogyan tegyek fel egy másik dobot a motoromra,hogy majd a későbbiekben eladásnál a gyári kipuff dobot is vissza lehessen rá tenni?
VL 800- as intruderhez érdekelne nyitott kipufogó.
Most a gyári van rajta, de nagyobb hangot szeretnék!
Üdv mindenkinek Tamás!