Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gixxerRHooligan,

Új Bódisban tudunk segíteni.
info@agomotors.hu
Sziasztok, GSX-R 1000 K4-hez keresek 4csavaros dobot, Yoshimura, Bódis előnyben. Köszi.
Valaki tudna segíteni palást gyártásban?

Igazából az érdekelne hogy a lemez hajlítása után a heggesztést hogy lehet úgy lecsiszolni hogy ne legyen csupa karc az egész palást.
Reni!

korábban kérdeztem a kipu közcső gyártást. Kérdés, hogy mikor tudnék elgurulni felétek, hogy megnézd és árat tudj mondani? csütörtök reggelt leszámítva 9-17.00-ig melózok, tehát alap 18.00 jön számításba, vagy a korán reggel.
Helló!
Kösz de nem akarok venni most rezót, mert nekem van egy Gianelli a motoron.
Sziasztok!

Nekem egy Cross Yamaha yz 125 D (2T)-1992 motorom van és igazából csak annyi a baj hogy a hengeren lévő kipufogó csonk mozog,hiányoznak a rugók amivel feltudom fogatni a hengerre,ilyen rugókat hol lehet beszerezni,illetve ez megfogja jó masszívan?

nem rég vettem a motort.

előre is köszönöm a választ!
gianelli tuning rezó eladó az ára 12000ft
bal oldali !
hello! jó a gianelli nekem van pont egy eladó!
Eladó HAYABUSA,TL 1000,SV 1000-re egy pár szép állapotú YOSHIMURA dob párban,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Eladó szinte új,hibátlan állapotban, Marshall kipufogódob,Honda cbx 550 gyári leömlőkkel.A leömlők tavaly lettek krómozva.A kipu dob,lehet mondani hogy új,nincs 2000km benne SEHOL KARCOLÁS,HORPADÁS stb.Kérésre küldök még képeket.Egy kép mikor még a motoron volt a kipu. Ár 30000ft.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy rozsdamentes rendszerhez, tudnátok valamilyen tisztító és polirszert ajánlani? Elég csúnyán nézz ki, már a nagyját letakarítottam, de nem vagyok elégedet az eredménnyel.
Előre is köszönöm
Javítással foglalkozik valaki? ( Palástból kellene levágni 4-5 cm-t, majd újra szegecselni, , magyarul a képen látható undormány "megoldást" kijavítani + kellene egy normális felfogató bilincs)
Szevasztok!
Most elsősorban Yamaha DT 50 MX tulajok véleményére lennék kiváncsi de persze más hasonló endurokrossz motorosok véleményét is szivesen veszem. A kérdés a következő: mi a véleményetek a Giannelli rezonátorokról már ha használtok egyáltalán?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv! Széles utat!
Pedig egyszerűbb lecserélni, és akkor bármikor visszarakhatod a gyárit. Amúgy csak ha "kibelezed", akkor lesz más hangja.
ilyen
Leo Vince Scoot L kipufogó rendszer eladó 125 4t robogóra!
Érdeklődni és ajánlatot tenni a macsugamate@hotmail.com e-mail címen
satya44,

Új Bódis van!
Sziasztok! Kawasaki ZR-X 400-asom van, japán belpiacos naked bike. Még az eredeti 95-ös szép fekete cső van alatta, eléggé fájna a szívem levetetni, hozzányúlni, kérdésem az lenne, hogy miként lehetne erősebbé, keményebbé tenni a hangját, anélkül, hogy le kelljen cserélni? Köszi a válaszokat előre is.
Bocsi, ha láma a kérdés, de én csak mocizom, a technikai része nem köt le annyira, hogy a magamévá tegyem
Helló
Ha valakinek lenne egy yamaha r6r-hez (2008) rozsdamentes vagy titán kipufogó rendszere az szóljon!
Elérhetőség az adatlapomon.
Ha valakit érdekel, lenne egy eladó Raptor dobom 03 utáni SV650-hez. Hexagonal karbon palást, kúpos véggel, 55-ös belsőcső. Gyári rendszer, vagy hozzávaló E-betűs dob érdekel ráfizetéssel
szia,

van SP2-höz közcsövem,illetve párban Leo,Mivv és Arrow.Ezekből több féle kivitel,használt és új is.
Ha bővebben érdekel 70 3179083.

üdv,P.
Dobj egy mailt...
Helló!
Érdekelne a bodis féle dob, de nem tudom kivel tudnék evvel kapcsolatban beszélni?
Bali!

Kész a bicikli? Milyenek lettek azok a görbék?

Teccccik Élőben is?