Figyu nem tudnál egy elfekvő dobot szerezni valakitől 60-as bekötővel kedvező árban?
A barátom könyörög egy Bódisért de sajna nincs visszajelzés rá....
Akkor jo lenne ha nyaron horvatorszagban is odatenned magad..
Vagyis vegy mar egy normalis motort mert kulonben mindig te fogsz fizetni mint orok utolsooooo
EHH!
Reggeli beszélgetésünk után itt, nyilvánosság előtt is megkövetlek!
Valóban volt némi kommunikációs zavar... már ismert okokból. Ezért ne haragudj, teljesen igazad van!
Könnyebb a "percember"-ek élete, mert nem vállalnak semmit szívvel, lélekkel! Mi rendesen odatesszük magunkat, ami időnként súrlódásokkal is járhat!
A Hondások TOVÁBBRA is szeretik a Suzukisokat! Csak végre jöjjenek is el, ne csak a hitegetés legyen....
Kedes reni!
Azt a kva telefonod nem vagy képes 2 hete felvenni,hogy vissza hívj.
Sajnos amit csináltak nem jó és nem megy fel az idom tőle. Mondjuk úgy hogy teli lett a tököm az egésszel. Nem küldöm sehova és nem várok heteket hogy vissza jöjjjjjön. Mondjuk legyen kedd,amire küldjön fel egy másik jó létrát és akkor sem volt még igazán rendezve a dolog,mert a kocsikázási költségeim még sehol. Szerintem 1m körüli vásárlások után nem hiszem hogy könyörögnöm kéne 2db hiányzó matricáért vagy egy 2x elbaszott összekötőért. De ha ezt így nem tudjuk megoldani akkor sincs gond akkor rendezem máshogy másnál.
En nem varok ra
Keresek dobot hatha vkinek van, el akarja adni es penzt kapni erte...
Tudtam a hondasokkal baj lesz
Horvatorszagban is orakat kellett varni ra mire beerte a busakat..
Hondam sose lessszzzz
Nekem nem gyanús,nem csalódtam benne........
Ő már a nagyok közé tartozik és hozzánk alkalmazottakhoz és munkanélküliekhez nem alacsonyodik le.
De holnap beviszek neki egy feltöltő kártyás telefont mert a kimenő hívásai még mindig ki van kapcsolva,gondolom azért nem hív vissza senkit.
Vagy........ a B verziót pénteken fejtem ki.......
jövő hetre meglesz a dobom és vegre nyugodtan alszom
Ami van eladó,amit ígér betart!
Ja és figyu! Kerestem nem vette fel DE 5 percen belül visszahívott!
Reni is ilyen VOLT.............
sem adná oda..kell neki az 1.6 busmanra
Szerintem beléd szerelmes és csak meg akart nyugtatni...
Ja amúgy Agonak van elfekvő a vitrinbe...
túl drágán adja Ice
bár tele van lével de tudod hogy van ez
jött ma egy hívás renitől
hétfőn meglesz a dobom
azt mondta betojt tőled és emiatt nekem is hoz egy dobot
Figyu nem tudnál egy elfekvő dobot szerezni valakitől 60-as bekötővel kedvező árban?
A barátom könyörög egy Bódisért de sajna nincs visszajelzés rá....
De majd holnap,mikor izzadsz........
vedd meg az egyiket Ice-től, neki úgyis felesleges a kettő...
Ez jó ötlet, mert egy túlterhelt busz is gyorsabban fordul nálatok a Horvát kanyarokban...!
Akkor jo lenne ha nyaron horvatorszagban is odatenned magad..
Vagyis vegy mar egy normalis motort mert kulonben mindig te fogsz fizetni mint orok utolsooooo
Reggeli beszélgetésünk után itt, nyilvánosság előtt is megkövetlek!
Valóban volt némi kommunikációs zavar... már ismert okokból. Ezért ne haragudj, teljesen igazad van!
Könnyebb a "percember"-ek élete, mert nem vállalnak semmit szívvel, lélekkel! Mi rendesen odatesszük magunkat, ami időnként súrlódásokkal is járhat!
A Hondások TOVÁBBRA is szeretik a Suzukisokat! Csak végre jöjjenek is el, ne csak a hitegetés legyen....
Béke, boldogság!
van több féle Leo-m illetve Mivv-em és más is a motorodra.Ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
Azt a kva telefonod nem vagy képes 2 hete felvenni,hogy vissza hívj.
Sajnos amit csináltak nem jó és nem megy fel az idom tőle. Mondjuk úgy hogy teli lett a tököm az egésszel. Nem küldöm sehova és nem várok heteket hogy vissza jöjjjjjön. Mondjuk legyen kedd,amire küldjön fel egy másik jó létrát és akkor sem volt még igazán rendezve a dolog,mert a kocsikázási költségeim még sehol. Szerintem 1m körüli vásárlások után nem hiszem hogy könyörögnöm kéne 2db hiányzó matricáért vagy egy 2x elbaszott összekötőért. De ha ezt így nem tudjuk megoldani akkor sincs gond akkor rendezem máshogy másnál.
Itt a mail hondacbr600rr@citromail.hu
Keresek dobot hatha vkinek van, el akarja adni es penzt kapni erte...
Tudtam a hondasokkal baj lesz
Horvatorszagban is orakat kellett varni ra mire beerte a busakat..
Hondam sose lessszzzz
Ő már a nagyok közé tartozik és hozzánk alkalmazottakhoz és munkanélküliekhez nem alacsonyodik le.
De holnap beviszek neki egy feltöltő kártyás telefont mert a kimenő hívásai még mindig ki van kapcsolva,gondolom azért nem hív vissza senkit.
Vagy........ a B verziót pénteken fejtem ki.......
Akrapovics; yoshimura; bodis johet szoba
Lehetoleg nem 10eves design
Udv
Nekem gyanus ez a hondas...
Engem sem hiv vissza....
Be van szarva a suzukisoktol