Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akarom mondani Yoshimura..
Szerintem Yoshiura-t bár Én Two Brothers-t raktam rá az beszarás ahogy szól. Yoshi R55-ből acél, vagy titán vagy carbon, mindhárom van hozzá kint
húsz évvel öregebbre készült
Szia, Alex
Mit ajanlanal a 2008-as RR-re,street legal-t
Hali. Tudnátok nekem segiteni? Egy kawa zzr400 ra kellene kipufogódob. Csinál ilyet valaki? Hol lehet utána nézni?
Köszönöm előre is a segitséget
Yoshimura teljes rendszer karbis R1-re eladó 70,000Ft, Hindle titánium rendszer ZX-9R-re dob nélkül 45,000Ft
Yamaha Fazer1000 gyári karcmentes dob 15,000Ft
Gsx-r alu dob (4 csavaros) karcos 6000FT
70/520-4856
xt 600z-re tud valaki egy reális áron kipufogót?
valami nagyon halk kellene
akár csere is egy hangosra ami szinte telibe nyitott
értékegyeztetéssel
Helo! Gsx-r 1000 k5 k6 ra van eladó bódis rendszerem dobnélkül 7000km-ert használt. Teljesiményre bizonyitot ebben az évben gyorsuláson ezzel versenyeztem évvégi 1hely stb. mérési adat is van róla akit érdekel szoljon. Ára 95000ft
Szevasztok van nekem egy yoshimura rendszerem Suzuki GSX-R 1000 K5-6-ra két pályanapot használt dobozba,számlaképes,eladnám 130000ft uj ár 200000ft Számom 06 30 9697535
A kipufogó az adott,utána lehet tervezni bármit(pénztárca függő) amit irtam az a max amire lehet számitani.Ha nincs kipufogó értelmetlen bármi,ha van lehet bármit(2t-re vonatkozik)A kipu határozza meg a fordulatszámot ahol a motor dolgozik.(3-8ezer vagy 9-14ezer)
Hello

Köszi a választ 70 es henger van fent csak nem az erősebbik fajtából egy 70 es top van rajta azt is cserélni kéne bár 5000 km után nem kéne feladnia. És a kipufogót külön henger+karbira tervezik? Tehát ha akarok venni erősebb hengert akkor elöbb azt kéne megvenni ugye? Ez a 65 e forint fix ár? Mert eredetileg azért gondoltam erre a megoldásra mert sokaltam az 50 ezer forintot.
Üdv.
Kizárólag 70ccm re, max fodulat 14-15000 huszon...Le 65e.ft és Cegléd.
Hello
Tudna nekem vki segíteni olyan kipufgogóst keresek aki bp- en foglalkozik 2t rendszer készítéssel , és érdekelne ,hogy körülbelül milyen árba kerül? Olcsóbb e mint egy 50-60 ezer forintos gianelli vagy metrakit rendszer és igy többet lehet e kihozni a motrból?
Nekem Fz 750-re kellene valami jó kipuff(1 kipufogós). Ha valamit tudtok akkor email: maschine@freemail.hu
Előre is köszi!
Köszönöm az infót! Nem tudtam hogy európai Ahhoz képest rohadtul drága... 174ezer Még akcióban is 136. A 70ezer Ft-s Jardinehoz képest elég húzós
Az xbike-ban most akció van a Laser dobokra, 20%. Kb olyan árban megkapod mintha kinntről rendelnéd. Fennt van a neten az arlista, nézd meg.
Szia! A laser Xtreme-t Angliából érdemes venni mivel Európai gyártó igy ott olcsóbban megkapod. Nézz körül Angol websiteokon van az Angol ebayen! Az USA-ból nem érdemes ezt a márkát venni mivel ott elég drága .
sziasztok!
Dr-z 400 ra van elado Pro Circuit T4 kipuffom......ha érdekel hivj:06307563738
Sziasztok!

AlexCBR: Mennyiért tudnál hozzni LASER 'X-treme' Exhaust GP-style slip-on dobot GSX-R 750 k7-hez?

Köszönöm.
hali
ha az mc18 asára csináltad akkor láttam róla a videótamit felrakott
nagyon szép hangja volt neki
az olyanfajta dobok is tetszenek, de a gyári rezóra kellene felraknom, és az 3 csavaros...
ha így menne a 2 db dob az jó lenne, ha másmilyen( pl 4 csavarossal) az se baj megoldom...
menne ez?
sajna rossz a gépem,múlt héten csináltam kettőt.rezót,alu tompítóval.Ide ír néha a fórumra a motor tulaja, zotyavfr a neve elvileg,kérd meg küldjön képet,amíg rossz a gépem sajna nemtok küldeni!
Szia! Hornet-re sajnos nem tudok dobot, illetve csak a 2008-as évjáratra.
Hello. Tudtok valakit, aki tud titániumot hegeszteni?
Hello Alex,

Tudnál árat mondani 2006-os Hornet 600-as masninára valami csudi dobot?
Nem szeretném szétvágni az eredeti dobot és csövet, így a csudi dob csővel együtt kellene.

Előre is köszönöm
Mihu