nekem igazából bármikor jó,csak szóljatok időben,mert akkor úgy szervezem a dolgokat
mondjuk a most hétvégén meg a 18.ain kívűl. sajnos most egyéb elfoglaltságom van,18 meg pest
főleg hogy az van írva az anpulára: H1n1szerű oltás
nincs tesztelve. Nem tudják azt se melyik korcsoportnak milyen mennyiségű adag kellene. Ma ha egy pár hónapos babának vagy egy 40éves akarja beadatni ugyanazt a mennyiséget kapja meg. Ja és higanyt illetve alumíniumot tartalmaz nagy dózisban, ami idegrendszeri betegséget okozhat. Főként 20év alatt ...pff
én tuti be nem oltatom magam. csak a pénzről szól az egész.
egyik nap még kismamák, és a szoptató anyukák nem adathatják be maguknak, rá két napra már igen. még jó, hogy több hónap, sőt talán évek, mire frankón kitesztelenk egy ilyen védőoltást. mi magyarok ebbe is jók vagyunk beveszünk minden hülyeséget. ez igen
Az a legdurvább, hogy az emberi kísérletek eredménye még nincs is meg, majd csak valamikor dec végén. Eddig CSAK tengerimalacon tesztelték a vakcinát... ki tudja, mik lesznek a mellékhatásai... Szerintem csak kitaláció az egész, úgy mint a madárinfluenza is..
Nincs kizárva, hogyha ez lecsengett, akkor meg majd arról lesz szó, hogy milyen mellékhatásai lehetnek...akkor meg majd azért lesz para....de ezt is csak a döntés után fogom megtudni... akkor majd azt mondom,hogy igazatok volt....
Cartman jól fogalmaz... Az egész nagy baromság, de manapság mindent bevesznek az emberek. Én még nem beszéltem olyan orvossal, aki tanácsolta volna, pedig van olyan, akinek jutalékot is kínáltak...
Sziasztok!
Most beszéltem a Marcivtal és kitaláltuk h dec. 19.-én kellne csinálni egy sörözést. Ez jó távoli időpont mindenki szabaddá tudja tenni magát, ha akarja és onnan még karácsonyig is van 5 nap. A helyszín részemrőt tök minegy és ez az egész csak egy felvetés,de akinek van kedve hozzá vagy vmi konkrétabb ötlete az szóljon.
mondjuk a most hétvégén meg a 18.ain kívűl. sajnos most egyéb elfoglaltságom van,18 meg pest
amúgy télleg valami komolyabb ivást kéne szervezni,mert ez már nem állapot
Csocsának meg sörözésre: az a hétvége nekem diplomaosztós...
nincs tesztelve. Nem tudják azt se melyik korcsoportnak milyen mennyiségű adag kellene. Ma ha egy pár hónapos babának vagy egy 40éves akarja beadatni ugyanazt a mennyiséget kapja meg. Ja és higanyt illetve alumíniumot tartalmaz nagy dózisban, ami idegrendszeri betegséget okozhat. Főként 20év alatt ...pff
egyik nap még kismamák, és a szoptató anyukák nem adathatják be maguknak, rá két napra már igen. még jó, hogy több hónap, sőt talán évek, mire frankón kitesztelenk egy ilyen védőoltást. mi magyarok ebbe is jók vagyunk beveszünk minden hülyeséget. ez igen
marketingben geci jók vagyunk
Más: beadattam az oltást én is....az az igazság, hogy befostam, hogy ilyen gyors, és nem lehet csinálni semmit....
Most beszéltem a Marcivtal és kitaláltuk h dec. 19.-én kellne csinálni egy sörözést. Ez jó távoli időpont mindenki szabaddá tudja tenni magát, ha akarja és onnan még karácsonyig is van 5 nap. A helyszín részemrőt tök minegy és ez az egész csak egy felvetés,de akinek van kedve hozzá vagy vmi konkrétabb ötlete az szóljon.