Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen! Vannak akik nem felejtik el a kisebbet!
Ivós buli lesz?
Én akarok az első lenni ! Boldog karácsonyt mindenkinek ! Gondoljunk azokra akik nem lehetnek velünk ! Üdv mindenkinek CSIPESZ Én azért ma be melegítettem a mocit ,és húztam vele egy csíkot a bejárómon
télleg? jössz az évzáró vacsorára?
Lacika, hallom mi meg kedden együtt vacsorázunk?
csak a főutakat kockáztatom, amik már fel vannak száradva :)
ésszel!
Jelentem mindjárt indulok motorozni
Az előbbiekkel kapcsolatban téves információim voltak ...
A térfigyelő kamera felvételei felhasználhatóak bármilyen bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban.
Pl. bankrablás esetén az elkövető menekülési útvonalát követhetik vele, vagy gépjármű lopás esetén is vissza lehet nézni a felvételeket.
Ezenkívül a vandalizmust próbálják visszaszorítani.
Nos akkor az a kamera mire jó, még mielőtt őlre mennétek egymással?
A mobil fotós a piroson való áthaladást fényképezi. Az a térfigyelő, mégegyszer leírom, nem alkalmas a piroson való áthaladás rögzítésére, mivel az első fotón látni kell, hogy nem a sárga jelzésre érkezett a vonalra a jármű, a második fotón rögzíti, ahogy a járműátlépi a piros jelzés alatt a vonalat, a harmadikon pedig bent van a kereszteződésben az autó.
Kérdezd meg a Deltekomosokat, Ők telepítik.
Én ezt máshogy tudom...
A karácsonyi guruláshoz én is csatlakoznék ha lesz!Hátha tudok addig kukázni 1 hátsógumit,mert a vászon nem tartja meg a nyomás, !
Nekem már megjött a hatóság karácsonyi ajándéka 70 helyett 89!
Ezek nem mérnek és nem nézik a piros áthaladást. A kht forgalomnéző kamerái. A piroson való áthaladást rögzíteni kell úgy hogy látszódik a kereszteződés piros lámpával, behaladó autó piros lámpánál, bent lévő autó piros lámpánál. Ezért fotóznak a rendőrök. És ezt ők mondták
Persze, hogy ki áll, mivel nem Sebességmérőt szereltek fel, hanem valószínűleg egy IP kamerát, Nekik pedig a gyorshajtókat attól még mérniük kell. Ezek a kamerák pedig teljesen alkalmasak arra, hogy rögzítsék azt, ahogy áthaladsz a kereszteződésen.
Krissz ezekkel a kamerákkal nem tudnak értékelhető fotókat készíteni a piroson való áthaladásról. Gondolj bele, hogy a mobil fotós nem állna ki a Katonához, ha ezek képesek lennének rá, pedig ott még a Közút Kht-nak is van fent kamerája.
Kerekezés kamionnal! link
25.-én Pénteken 8-12°C, lehet strandolni
Illetve egy-két helyen a Piros jelzésen áthaladókat rögzítik, Lásd: Budai kapu.
Szia. A kamerákat az önkormányzat megbízásából telepítik és csak térfigyelésre alkalmasak. Nemsokára lesz a sutus falunál és a szélmalom utáni körforgalomnál, valamint a Lestár téren is.
Fotó majd érkezik....ma este érkezik... meztelen jó lesz?!
na, megyünk a buliba...ja, és Orsi barátnőm is csatlakozott....róla is küldök majd képet..hihihi...ha esetleg van kedve valakinek,akkor találkozhatunk a passionben....páááá
Szasztok! Úgy rémlik mintha lenne közöttetek rendőr. Nos kérdés a következő, katonatelepnél a lámpához felraktak egy ilyen gömbkamerát. Nos mit lehet róla tudni, elég gyakran járok kecsóra. Már halottam olyat is, hogy sebességet is mér, de remélem ez csak egy urban legend...