Én akarok az első lenni ! Boldog karácsonyt mindenkinek ! Gondoljunk azokra akik nem lehetnek velünk ! Üdv mindenkinek CSIPESZ Én azért ma be melegítettem a mocit ,és húztam vele egy csíkot a bejárómon
A térfigyelő kamera felvételei felhasználhatóak bármilyen bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban.
Pl. bankrablás esetén az elkövető menekülési útvonalát követhetik vele, vagy gépjármű lopás esetén is vissza lehet nézni a felvételeket.
Ezenkívül a vandalizmust próbálják visszaszorítani.
A mobil fotós a piroson való áthaladást fényképezi. Az a térfigyelő, mégegyszer leírom, nem alkalmas a piroson való áthaladás rögzítésére, mivel az első fotón látni kell, hogy nem a sárga jelzésre érkezett a vonalra a jármű, a második fotón rögzíti, ahogy a járműátlépi a piros jelzés alatt a vonalat, a harmadikon pedig bent van a kereszteződésben az autó.
Kérdezd meg a Deltekomosokat, Ők telepítik.
A karácsonyi guruláshoz én is csatlakoznék ha lesz!Hátha tudok addig kukázni 1 hátsógumit,mert a vászon nem tartja meg a nyomás, !
Nekem már megjött a hatóság karácsonyi ajándéka 70 helyett 89!
Ezek nem mérnek és nem nézik a piros áthaladást. A kht forgalomnéző kamerái. A piroson való áthaladást rögzíteni kell úgy hogy látszódik a kereszteződés piros lámpával, behaladó autó piros lámpánál, bent lévő autó piros lámpánál. Ezért fotóznak a rendőrök. És ezt ők mondták
Persze, hogy ki áll, mivel nem Sebességmérőt szereltek fel, hanem valószínűleg egy IP kamerát, Nekik pedig a gyorshajtókat attól még mérniük kell. Ezek a kamerák pedig teljesen alkalmasak arra, hogy rögzítsék azt, ahogy áthaladsz a kereszteződésen.
Krissz ezekkel a kamerákkal nem tudnak értékelhető fotókat készíteni a piroson való áthaladásról. Gondolj bele, hogy a mobil fotós nem állna ki a Katonához, ha ezek képesek lennének rá, pedig ott még a Közút Kht-nak is van fent kamerája.
Szia. A kamerákat az önkormányzat megbízásából telepítik és csak térfigyelésre alkalmasak. Nemsokára lesz a sutus falunál és a szélmalom utáni körforgalomnál, valamint a Lestár téren is.
Fotó majd érkezik....ma este érkezik... meztelen jó lesz?!
na, megyünk a buliba...ja, és Orsi barátnőm is csatlakozott....róla is küldök majd képet..hihihi...ha esetleg van kedve valakinek,akkor találkozhatunk a passionben....páááá
Szasztok! Úgy rémlik mintha lenne közöttetek rendőr. Nos kérdés a következő, katonatelepnél a lámpához felraktak egy ilyen gömbkamerát. Nos mit lehet róla tudni, elég gyakran járok kecsóra. Már halottam olyat is, hogy sebességet is mér, de remélem ez csak egy urban legend...
Ivós buli lesz?