Hatszázas hátsó kerèk menesztővel,tengellyel +első nyergek komplett.Ha hozol èrtük egy 0,75 száraz vöröset azt megköszönöm,ha nem hozol akkor vidd el csak úgy ès használd.
Hát Kawa-Gucci csalódtam benned, eladásra kínálsz kawa alkatrészeket amiből május elején rendeltem én is,pénzt elutaltam vissza is igazoltad 05-02-én hogy okés minden küldöd a sárvédőt.Meddig várjam ,még leesik az első hó!Na nemá semiért fizettem? Tiszaújváros kétnap van sárvédő,érdekes!
Sziasztok!Kaptam egy ajánlatot a sebring kipuffomra!gyári dupla vagy a sebring solo a jobb?teljesítményből visszavesz a gyári?igazából nekem a dupla jobban tetszik
Sziasztok!
Lecserélem a ZZR1400-hoz rendelt, beépített irányjelzős, LED-es visszapillantóimat. A felfogatásuk állítható, így a legtöbb sportmotorra könnyen fel lehet szeretni. Ha valaki rákívánna, 3500 Ft/db áron eladók.
Végre sikerült csináltatnom doboztartókat és vennem dobozokat. Azt hiszem elég jól néz ki, indulhat a kirándulás. :-)
Mennyiért ha szabad érdeklődni? :)
az előző tulaj épitett be dudát a gyári helyére Jó is volt ,mert szólt mint állat.. lehet az eső megviselte,mert az elhalgatott
Lecserélem a ZZR1400-hoz rendelt, beépített irányjelzős, LED-es visszapillantóimat. A felfogatásuk állítható, így a legtöbb sportmotorra könnyen fel lehet szeretni. Ha valaki rákívánna, 3500 Ft/db áron eladók.