Találsz kint 10 ezer körül is. Én is nézegettem, sőt majnem vettem egy limitált kiadású zx 14-et. asszem 237 volt a sorszáma, de litvániáig kellett volna mennni. Igaz engedett volna belőle a távolságra tekintettel. De mi van ha mégse okés? Aztán maradt a mostani.
Az enyém 2007 -es abs összel eladó lesz..illetve az augusztusi túra utàn. Full felszerelt minden extràval..költségmentes. egy rahedli szàmlàk eltéve.. 3doboz givi ..ago féle tiltàskiiktató hogy teljes nyomaték legyen elérhető. Kormanymagasito kormànylengéscsollapitó.központi àllvàny . Uj gumik.. balesetmentes gyàri àllapot.. martin és gyàri dobok üléspup.alsó szârny gyàri és túra plexi.
2012. Ekkortol van ez a modell. Előtte a Tibi féle létezett kinézetre. Azokban nincs ktrc illetve abs sem mindben. A többi eltérés nem jelentős. De nem sok van elado itthon. Azért mielött veszel dobj ide valamit a motorról hátha tud valaki valamit róla. Nekem is jött olyan info ami miatt meg se néztem egy ugyanilyet. Szerintem most is aruljak még.
Hasonlo ulespozicio,, jobb fek bar nekem hianyzik nagyon a dual cbs, hasonlo futomű. Erősebb dinamikusabb motor. Nekem hegyi kanyargasok alkalmaval kezesebbnek konnyedebbnek tůnik az xx. Most voltam a dolomitokba es az alpokban, nem rossz de az xx lehet jobb lett volna. Viszont vitathatatlanul korszerűbb technika. Az Abs meg a ktrc jol jött szakado esőben a vizatfolyasos hordalekos szerpentineken.
Ebben jo nehany valtoztatast megemlitenek az elődhöz kepest.