Sziasztok,
2005-ös évjáratú ZZR600-hoz keresek gyújtáselektronikát, a szerelő legjobb tippje szerint az lehet a ludas amiért a motor nem ad szikrát.
Az alkatrész cikkszáma 21119-0033
Bármi hasznos tippnek, tanácsnak örülök. :)
Köszi!
Szevasztok.
Nincs valakinek olyan karbija amit csak alkatrésznek tud felhasználni csak? Mert kellene nekem egy víz csatlakozó róla reális áron! A bekarikázott cucc érdekelne!
Köszi
Sziasztok!
Kawasaki ZZR-hez csináltattam túra kormányra átalakító szettet. Mire elkészült, eladtam a motort.
Nekem 10000Ft ba van, ennyiért oda is adom.Ha valakit érdekel írjon, küldök fényképet róla.
Sziasztok!Most vettem egy ZZR 600-at Német papíros sokat állt,de szépen jár jól húz erős,viszont a benzin bekerült az olajba.Leengedtem és 4L jött le a 3.7helyett.Szerintetek mi lehet a probléma oka?
Sziasztok!Most vettem egy ZZR 600-at Német papíros sokat állt,de szépen jár jól húz erős,viszont a benzin bekerült az olajba.Leengedtem és 4L jött le a 3.7helyett.Szerintetek mi lehet a probléma oka?
Sziasztok Kawasaki zzr 400e motorba gyárilag 160-as gumi való. Egy ismerősömnek van 180/55ZR17 új gumi jó áron, elvileg befér. Nem fogja a menettulajdonságokat rontani? Köszönöm.
Mi csak az allballs kerékcsapágy, kormánycsapágy, és teloszimmeringet használjuk. Nincs gond velük. A teloszimmering nagyon jó minőség az SKF cégtől. Így keress ra:
SKF motorcycle fork seal kit.
Sajnos újonnan olyan drága, hogy az nem fér bele, főleg, hogy nem is 100%, hogy az a rossz...
2005-ös évjáratú ZZR600-hoz keresek gyújtáselektronikát, a szerelő legjobb tippje szerint az lehet a ludas amiért a motor nem ad szikrát.
Az alkatrész cikkszáma 21119-0033
Bármi hasznos tippnek, tanácsnak örülök. :)
Köszi!
Nincs valakinek olyan karbija amit csak alkatrésznek tud felhasználni csak? Mert kellene nekem egy víz csatlakozó róla reális áron! A bekarikázott cucc érdekelne!
Köszi
a dobozok hibátlanok.
Zzr600 E modellre keresnék doboztartókat és dobozokat ha valaki tud eladót kérem jelezze!
Kawasaki ZZR-hez csináltattam túra kormányra átalakító szettet. Mire elkészült, eladtam a motort.
Nekem 10000Ft ba van, ennyiért oda is adom.Ha valakit érdekel írjon, küldök fényképet róla.
SKF motorcycle fork seal kit.
Teló szimmeringben mik az ajánlottak? Ott meg az Athenaval jártam ugyanígy, de azt több embertől is hallottam már, hogy nem épp a legjobb minőség.
Allballs wheelbearing (és a motorod tiousa)
Ebayen is van.