Szia, gumi gyűrű is megteszi, még lehet holnapra meg is tudom mondani a g.gyűrű méretét, mert épp a hétvégén cserélem termosztátot (gyári 10790,- + csomag), és kikukázomn a garázsban. Ja szelepdekni töm. ha nincs szét szakadva, akk paszta és kész ( Loctite5920 nekem ez vált be, könnyű letakarítani, nem válnak le darabkák és tömít is), pedig az én szelepdekni tömítésem is ritka szar állapotban van.
Hello! Azért. Juttotam erre a dőntésre mert van egy zxr 400-am aminek a blokkját csináltattom, tőmitésre szimeringegre már 70000ft kőrűl kőltötem, azzon kivűl válto stb. El juttotam arra a pontra hogy ki fogyott a mézes csupor és nincs pénzem jellenleg egy 17000ftos szelep dekni és egy 14000ftos termosztátra, mert az utobit kompletan adják nekem csak a gumi kéne rola.
Hello segitségre lenne szűkségem. Arrol lenne szó hogy kellenne nekkem egy szelep dekni tőmités, meg egy termosztát tőmités. Akki tud ebben a dologban nekkem segitenni azt kérem jeleze. Természetesen jók lennének bontotan is az alkatrészek.
Na, gratula, azért az nem rossz idő azzal a veteránnal, na meg te se mész mindennap Remélem jövőre tudunk majd együtt menni párszor, jó lenne
Neeem, nem miattam, már hétfőn is fel volt szórva egy csomó kanyar... 3. lettem, bár a köridők nem voltak valami jók de nem is hajtottam nagyon, nem nagyon volt semmi tét. 2:06-okat mentem csak (eddig szinte minden nap megvolt a 2:04 )
Ja es ha valaki meg palyazik itt zxr-el,es kinlodik a gumivasarlassal...
Ha szereztek egy 2003 koruli kawa 636 hatsofelnit,2 uj csapagy es egy 10perces faragas utan be tudjatok tenni zxr-be,es tudtok 180as gumival motorozni.Teny hogy a 155/60al erezhetoen fordulekonyabb a motor,de a 180/640 bridgestone-al is marhajo volt a motor nagypalyan.
Na hogy sikerult a hetfo Soma?
Nekunk kedden esemenydus volt a nap.. zxr-en az elso 20percben elszakadt a lanc,az endurance-ot meg a duca nem birta,,ugyhogy azon vegig a kawaval mentunk .
Itt egy kis video,,David ducatijan a kamera es jon kicsit mogottem,ez a 2. szabadedzes volt.Nem sikerult sajnos az idomon javitani,fekem az egyszeruen hulla,2:13,8 volt a legjobb.
Remelem nem miattad volt feher porral teleszorva a palya :) http://www.youtube.com/watch?f...
Szia Soma! Sajnos csak 3 napra megyek haza,Daviddal indulunk kedden a superbike magazinos endurance versenyen.Jo lett volna hetfon is motorozni,de en csak hetfon hajnalban erek haza. Na de neked sok szerencset a versenyre ! ;)
Szeva koma! Hát te, itthol? Én hétfőn megyek, remélem jössz te is! Összefuthatnánk, rég láttalak! Na meg mehetnél majd pár kört előttem hátha meghúzol egy kicsit
400 -ból kifogsz 750 -t is, igaz régibb verziókat, de azok is jók!
...bár egy fiatalabb 750 igaz drágább, de kevésbé lelakott.
Miért 750? mert utcán gond nélkül tudja a 300eft bírság kategóriás utazótempót de még kezelhető, tehát nem túl erős, mint egy 900 vagy mai ezres.
400 pályázni jobb, mert pici kezes és még bátrabban tépheted neki, de utcára a 750 az igazi, ha szeretsz 200 feletti tempókban túrázni csomagokkal.
Nekem több, mint 10 éve 750 van a fenekem alatt és azt mondom ez a 100Le környéke a jó(mai 600 vagy régi 750).
A kezdetekben valószínűleg én is csak ismerkedni fogok a motorral, szóval nem lesz vadulás. Meg most röhöghettek, meg minden, de én valahogy mindig kétszer átgondolom, hogy érdemes-e játszani a barmot, mert a seggem alatt van egy jó gép, szóval nem terveztem széthajtani a gépet rögtön elsőre.
Keress egy Kawa kereskedést és rendelj, nem olyan nagy pénz az..
Neeem, nem miattam, már hétfőn is fel volt szórva egy csomó kanyar... 3. lettem, bár a köridők nem voltak valami jók de nem is hajtottam nagyon, nem nagyon volt semmi tét. 2:06-okat mentem csak (eddig szinte minden nap megvolt a 2:04 )
Ha szereztek egy 2003 koruli kawa 636 hatsofelnit,2 uj csapagy es egy 10perces faragas utan be tudjatok tenni zxr-be,es tudtok 180as gumival motorozni.Teny hogy a 155/60al erezhetoen fordulekonyabb a motor,de a 180/640 bridgestone-al is marhajo volt a motor nagypalyan.
Nekunk kedden esemenydus volt a nap.. zxr-en az elso 20percben elszakadt a lanc,az endurance-ot meg a duca nem birta,,ugyhogy azon vegig a kawaval mentunk .
Itt egy kis video,,David ducatijan a kamera es jon kicsit mogottem,ez a 2. szabadedzes volt.Nem sikerult sajnos az idomon javitani,fekem az egyszeruen hulla,2:13,8 volt a legjobb.
Remelem nem miattad volt feher porral teleszorva a palya :)
http://www.youtube.com/watch?f...
Bár nagyon jó lenne kedden is menni, rajta vagyok, de majd kiderül.
lenne egy jobbos meg egy ballos oldal idomom eladó ha valakit érdekelne, az kérem jeleze.
Tetszik? :)
400 -ból kifogsz 750 -t is, igaz régibb verziókat, de azok is jók!
...bár egy fiatalabb 750 igaz drágább, de kevésbé lelakott.
Miért 750? mert utcán gond nélkül tudja a 300eft bírság kategóriás utazótempót de még kezelhető, tehát nem túl erős, mint egy 900 vagy mai ezres.
400 pályázni jobb, mert pici kezes és még bátrabban tépheted neki, de utcára a 750 az igazi, ha szeretsz 200 feletti tempókban túrázni csomagokkal.
Nekem több, mint 10 éve 750 van a fenekem alatt és azt mondom ez a 100Le környéke a jó(mai 600 vagy régi 750).