sziasztok bocsi de ez muszáj mert már nem tudom mit tehetnék ,az egész országban nem találok főtengelyt a kawasaki zxr 250 -es emhez, ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném
Hát, a képeimnél láthatod, hogy nekem hogy nézett ki azzal?!
Részemről annál esztétikusabbat még nem láttam (huhh, ezt nehogy úgy értsed, mintha nagyképűen mondanám)...
De akkor lehet, hogy neked más az ízlésed... ez van...
Valaki segítsen! Egy ideje megjelent a motoromnál egy olyan hang, mintha sziszegés lenne. Nem tudom mi lehet. Talán a szelepekkel van valami? Köszönöm előre is.
porszívócső nekem van, de ez is csak olyan, hogy boltban vettem ténylegesen fekete gégecsövet, és abból vágtam magamnak akkorát, amekkorát gondoltam... de pont akkora, hogy a tankon a két légbeömlőre szépen rámegy (és ott is marad :D )...
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valamelyikőtöknek eladó 25Kw-os papírokkal rendelkező Ninja-ja!
Ha van, akkor kérem jelezze, mert érdekelne, nekem most egy 97-es RS 125-öm van, de lecserélném egy nagyobbra!
Sajnos csak 25Kw-os jogsim van, és egyenlőre nem tervezem a jogosítvány lerakását, ezért ha lenne 25Kw-os Ninja, akkor beújítanék vele!
Ha valakinek van, akkor kérem jelezze a beciby@citromail.hu-ra pár képpel, és árral mellékelve!
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Üdv.: Béci
Váz+oldalidom közötti takaróidom