shagrath! Nekem van alkatrészem, de nem sok maradt már. A blokkban megvan a váltó, kuplung, a blokk alsó, felső része,olajteknő, vízpumpa, főtengely, hajtókarokkal. Nagyjából egyben is van. A deklik, illetve a hengersor, vezérlés nincs rajta. de henger alatti részből minden. Üdv.
A szétszedés az oké csak a lánc leszedéssel vagyok bajban. Az a baj hogy ha szétvágom a láncot attól még az újat nem tudom berakni, csak úgy ha azt is szétszedem, azt meg nem szeretném.
Üdv.
Ha megbontod akkor légyszi írd meg hogyan szedted le az alsó vezérműlánckereket. Vezérműláncot szeretnék cserélni, de nem tudom kiszedni, mert nem tudom hogyan jön le a lánckereke, és nem akarom elrontani. Előre is köszi!
Helló! Nekem kellene a fejidom, fejidomtartó konzol, első lámpa, vissza pillantó tükrök, plexi, bal lábtartó és a blokk bal oldali deklije. Fontos lenne! Hétfőn ütött el egy autós :( Msn-en beszéljünk ha lehet! Előre is köszi!
A blokkot már lefoglalták, a fejidomot, első lámpát el is vitték.
Minden más megvan !
Van olyan rácsom is, ami az oldalidom és váz között van többen is kerestétek:D
Ha megbontod akkor légyszi írd meg hogyan szedted le az alsó vezérműlánckereket. Vezérműláncot szeretnék cserélni, de nem tudom kiszedni, mert nem tudom hogyan jön le a lánckereke, és nem akarom elrontani. Előre is köszi!
A gyári dob ha van benne "e" betű akkor az érdekelne. :D