Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van neked is ötleted?
írd!
ismerlek?
LX válasza alapján!:
van! :o)
de nem mondjuk meg. mert jan 9-én egyeztetünk újra :o)
fasza lesz.
még nincs. Illetve még nem végleges, tehát addig nem érdemes róla beszélni. De jól haladnak a dolgok!!!

LX
Van már valami biztos program a jövőévi klub programban?
nem. 636, csak matrica az rr.
mert csalok :o))
Sziasztok!

Túró!

Neked egyébként 6 RR-ed van?
r6-os! sorry
már írják, is, hoyg az új r1-es, ilyen meg olyan.
Ja most olvastam az SBK-t tennap, a külföldi tesztelőknek a "03-"04 ZX még simán nyerő a "05-tel szemben is! Szal nyugodtan lehetsz elfogult!
Viszont az meglepett, h a hazai zx-teszten a "05 tán 5 lóval erősebb volt keréken mint az Akrapovic-os "03. Sztem csak odabiggyesztették két különböző teszt két különböző mérési eredményét egymás mellé. Ja és ami meglepett, h a középtartományban a régi modell izmosabb jóval. Gondolom az ülés alatti kipuff miatt.
Mind1, zsíros gép még mindig! És nem azé mert elfogult vagyok! :PPPPPPPPPPPP
de az enyémet pályára tervezték, nem utcára! :o)
Torro, gumicsizmások mindenhol vannak, ezt tudtam eddig is...
De az enyém már lassan veterán motor, a tied meg szinte új!
Úgyhogy próbáltam hozzá szerezni vészvillogós kormánykapcsolót, de még nem sikerült
Azt mondjuk megértem, hogy nem vagy elfogult. Nincs is rá semmi okod.
Te Danny a Kawákon azért nincs ilyesmi, mert nekünk nem kell megköszöngetni semmit előzünk és kész!
Na én INNEN szereztem be azt a hátsó lámpát..... cirka 2-3 hét az átfutási idő.
tehát a tieden sincs!
tehát emiatt szar lenne?

2003.
s messze nem vagyok vele olyan elfogult.
1999.
És a tied melyik évjárat, puszigyuszi?
a tied melyik évjárat???
puszillak!
Túró, nem képzeled hogy beírnám, ha bele tudnál kötni:
2002-től van az R1-eseken, a ZX6-on meg még 2004-ben sem volt.
Szóval kuss.
hú. szeretnék egy ilyen csapathoz tartozni! :o)
karbis R1-eseken meg nincsen még
akkor az is szar

Jaj Dani. nem vagy következetes csak egy dolgoban.
yamaha az isten!
Hát nem mondom hogy nem jönne jó de jincs mit tenni mert ...nincs.
Az új 750 s en van gondoltam hogy kunyizok a szervízből egy töröttről egy ilyen kapcsolót de annyira nem zúzza az epémet a dolog hogy nagyon ráfeküdjek a témára.....

Tegnap láttam a servizdében egy titán( szürke) új 636 ot........ 3 hetes a gépsárkány a kölök mind a két oldalára már borította mind két lábtartó husss fékkar husss, tank horpi, ja és a legszebb ugy füstöltette a gumit hogy leégett a kuplung....... full fagy van kint még a camping cangát is meg tudnám füstöltetni, hogy ezt hogy hozta össze számomra rejtély.........
ez ám a "customer care"

LX
r6-on sincs!
akkor az is szar!?
nem mert annak fehér a búrája!
Örülni te fogsz, gyöksi, az új emelődnek!
Nemtom, szerintem elakadásjelzésre egyetlen motoron sem használták még a vészvillogót...
Én mindenesetre nagyon megszoktam a 250-esemen, a karbis R1-eseken meg nincsen még.
A kézzellábbalbólintvaüvöltés meg nem szokott nekem menni néha, olyankor jól jönne a vészvili!