Hey Kissanci,elnézést, nem voltam internet közelében,hát ami a köridőket illeti a 748.al 2,7-eket tudtam menni tisztán a H.ringen,remélem a Kawasakival tudok fejlődni gyorsabb lenni,mert a motor tudja a 2 percet alapból, én még nem.Tisztelettel.
Tiszteletem,eddig nem igazán irtam ebbe a topikba,mivel Ducatival nyomtam,de a szerencsés körülmények ugy hozták,aminek nagyon örülök, hogy egy 2005-ös Kawa 636-ossal fogok menni jövőre,legalábbis próbálkozni, a hazai amatőr versenyeken,és nagyon szivesen csatlakoznék a clubhoz is,ha nem gond!!!Ezúton szeretném megragadni az alkalmat és megköszönni a Naked Motorsnak a segitségét támogatását igy előre is.Remélem lesz Kawasaki kupa!!!!Tisz.Magyar Tibi.
Társaságunk a K-Bikers Kft. 2005. november 1 -től, a Kawasaki Európai elosztó rendszeréhez csatlakozott. Mindez stabil hátteret és óriási lehetőségeket biztosít számunkra, melyre a jövőbeni tervezett fejlődésünkhöz nagy szükségünk van. Erre a lépésre a hazai és Európai Uniós törvények lehetőséget adnak.
Továbbra is döntően Kawasaki Termékek forgalmazásával foglalkozunk, teljes körű szállítási és kereskedelmi tevékenységgel, elsősorban saját hálózatunkon keresztül.
Motorkerékpárjainkat Európába a Kawasaki Európai képviselete, a Kawasaki Motors Europe N.V. hozza be.
Az általunk értékesített motorkerékpárokra három év Kawasaki garanciát, magyar nyelvű, a jogszabályoknak megfelelő Jótállási Füzetet és Használati Útmutatót adunk. Szervizeinkben továbbra is kizárólag gyári Kawasaki alkatrészeket használnak.
Az alapok tehát nem változtak!
Változást jelent azonban a motorkerékpárok és alkatrészek szállítási idejének csökkentése, az eddigi hiánygazdálkodás - előforduló több hónapos várakozási idő - megszűnése, hiszen igen jelentős raktári készletből gazdálkodhatunk.
A kereslet - kínálat függvényében kedvező árakat u.n. "Jackpot" és "Bikerspot" kategóriákat tudunk kialakítani.. A két árkategória között az ár és a rendelkezésre álló készlet nagysága adja a különbséget.
(Jackpot -nál kisebb az árkedvezmény, de nagyobb és tovább tart a készlet, a Bikerspot -nál az árkedvezmény nagyobb, de kisebb és rövidebb ideig tart a készlet.)
A gyári garanciát ami jelenleg három év, térítés ellenében ki tudjuk terjeszteni 1 + 1 évvel.
Továbbra is él az Assistance szolgálatunk vásárlóinknak a garancia teljes időtartamára.
2006-ban is folytatjuk a kedvező és kibővített hitellehetőségek közvetítését valamint a teljes körű -Hivatalos kárfelvevő szerviz - biztosítási szolgáltatást.
Az elkövetkező hónapban új K-Bikers Kawasaki szalon nyílik Veszprémben és szakszerviz Várpalotán. A következő időszakban további K-Bikers üzleteket nyitását tervezzük az ország különböző pontjain.
A változást az élet hozta magával és reméljük a kiszolgálás magasabb színvonalát és a kedvezőbb ár - érték Kawasaki termékeket jelent majd mindenki számára.
s akkor a tények döntslék ezt el!