Ezt az utóbbi 1 hónapot kíváncsi lennék, hogy hogy érted... nemtom mit csináltunk másképp (az újdonságokon kívül).
Megjelenés alatt a médiákat érted, vagy a bemutatótermet is, minden berendezésével?
ezúton szeretnénk egy fontos információt megosztani veletek. A hivatalos Kawasaki klub alapítása, úgy gondolom hogy egy mérföldkőhöz érkezett. Némi előkészítő munka, illetve kapcsolat keresés után elmondhatom, hogy tegnap eljutottunk az első megbeszélésig. Sikerült leülnünk Magyarország hivatalos Kawasaki disztributorával, a D.M.C. Kft. vezetőivel. Úgy érzem hogy egy nagyon sikeres megbeszélésen vagyunk túl, és a D.M.C. "személyében" egy segítőkész partnerre találtunk. Ami azt jelenti hogy ebben az irányban haladva tovább folyik az érdemi munka, és letesszük a klub alapköveit. Sok munka vár még ránk, sok részletet kell még kidolgoznunk, de bízom benne hogy mire a szezon indul, már egy teljesen kész klubbal léphetünk elétek, a nagyközönség elé.
További részletekről, konkrétumokról természetesen tájékoztatni fogunk benneteket. Addig is várjuk az ötleteket mindenkitől akinek ereiben zöld vér folyik.
nézd én láttam is. te csak egy mms-t.
ha élőben láttad volna nem röhögnél. velem sírnál.
andrás életkedve elment ettől a színkombinációtól. az enyém szerinted!?
tehát ez nem vicces!
kabbe!
ezért is írtam!
"...elvakult yamahás...""
boltot nem láttam még.
csak akkor megyek, ha ott van Zsu is! tudni akarom ki osztja az igazat mindig!
Megjelenés alatt a médiákat érted, vagy a bemutatótermet is, minden berendezésével?
ehhez Ti is kellettek! :o)
megjelenésre mennyit kölötötök? nagyságrendileg!?
persze ez jöhet privátban is. attilakawa@freemail.hu
az utóbbi 1 hónapban tetszik amit csináltok....
azért még elvakult yamahásnak tartalak!
csak tisztánlátás végett!
Dolgozzátok le, de akkor minden klubbtagnak tőlünk kell vennie a cuccot!
igyekszünk viszont ledolgoznia hátrányt....
ezúton szeretnénk egy fontos információt megosztani veletek. A hivatalos Kawasaki klub alapítása, úgy gondolom hogy egy mérföldkőhöz érkezett. Némi előkészítő munka, illetve kapcsolat keresés után elmondhatom, hogy tegnap eljutottunk az első megbeszélésig. Sikerült leülnünk Magyarország hivatalos Kawasaki disztributorával, a D.M.C. Kft. vezetőivel. Úgy érzem hogy egy nagyon sikeres megbeszélésen vagyunk túl, és a D.M.C. "személyében" egy segítőkész partnerre találtunk. Ami azt jelenti hogy ebben az irányban haladva tovább folyik az érdemi munka, és letesszük a klub alapköveit. Sok munka vár még ránk, sok részletet kell még kidolgoznunk, de bízom benne hogy mire a szezon indul, már egy teljesen kész klubbal léphetünk elétek, a nagyközönség elé.
További részletekről, konkrétumokról természetesen tájékoztatni fogunk benneteket. Addig is várjuk az ötleteket mindenkitől akinek ereiben zöld vér folyik.
Túró, Németh Andris, LX
tarts ki!
LX
LX
Danny, emelőm???
LX
LX
ha élőben láttad volna nem röhögnél. velem sírnál.
andrás életkedve elment ettől a színkombinációtól. az enyém szerinted!?
tehát ez nem vicces!
kabbe!
booocs...
LX
LX