Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tájékoztatás

Tisztelt Látogatók!
A félretájékoztatások elkerülése végett a DMC Kft. az alábbiakat szeretné nyilvánosságra hozni:
A DMC Kft. mint a Kawasaki gyár által elismert egyetlen magyarországi disztribútor, a márkakereskedői hálózatának építése során a K-Bikers Kft.-vel nem kötött márkakereskedői szerződést. Ezáltal a K-Bikers Kft. nem tartozik a Kawasaki márkakereskedői hálózatába. A DMC-től korábban vásárolt és készleten lévő motorjainak értékesítésére továbbra is lehetősége van (a készlet erejéig), de ezeknek a jótállása a DMC Kft. pecsétjével érvényes. Az üzembe helyezés, a "O"-revízió, a központi regisztráció DMC Kft. által történő elvégzése a jótállás megkezdésének elmaradhatatlan feltétele.

forrás
a tel számomat e-mailban elküldtem!
Motorbeszámitás sajna nem megoldható:(
Be vazz" ...
Pedíg pont most akartam kék szemeket venni az R6ra ötvenezerért
befostál mi, hogy nem enged be a boltba!?
de maradj csak ilyen finom
Értem, az más.
Ezesetben: kabbe!
de ezt most csak Neked:

dannyboy figyelj, ne vedd fel mert csak kötekszem
ja, lehet hogy neked még nem mondtam, de mindenkivel csak kötexem ma
Hol is mondtad?
erre nincs szükség, mondom hogy csak kötexem oké?
Andrewboy, olvasd el még egyszer a kérdéses hozzászólásokat, előzményekkel és szmájlikkal együtt, oké?
És akkor most most finom voltam...
dannyboy: lehet hogy fenntvan az utolsó csavar is de a termékleírások fordítását igazán nem sietitek el ... csak hogy mint nem vásárló mégis panaszkodjak
már eladtam magam így nem tehetem...
Fessed zöldre, abban nem lehet hibázni!
mostanában nincs.
láttad bizta, hogy írtam. a motorom olyan ronda lett, hogy botttal nem tenném arrébb az idomot az Új fényezésével....
így most 7 végén újra festés mázolás...
Van egyébként olyan időszak, amikor épp nem vagy hisztis?
Tudom, nekünk is fél éve fent van az utolsó csavar is a weboldalon!
ne is mondd. én a tegnapnak kb 2 hónappal ezelőtt kellett volna meglennie....
kb 15-szor szálltam már ki az egészből fejben.
szóban csak 1-szer :o)) akkor is hisztis voltam... mint most!
Szívesen.
Remélem ezzel a lendülettel folytatjátok, a mélypontokon nem feladni (tapasztalat), mert a kitartásnak meg az igényes munkának MINDIG megvan a gyümölcse!
köszönöm
Richard!

Nem írtál vissza sem ide, sem a mail címre amit megadtam. Akkor van eladó Kawa vagy nincs??
Motorbeszámítás? (Yamaha R1 2004-es)
kéz a kézben!
Mikor akarsz menni?
Kedves Kawasakisok,

ezúton szeretnénk egy fontos információt megosztani veletek. A hivatalos Kawasaki klub alapítása, úgy gondolom hogy egy mérföldkőhöz érkezett. Némi előkészítő munka, illetve kapcsolat keresés után elmondhatom, hogy tegnap eljutottunk az első megbeszélésig. Sikerült leülnünk Magyarország hivatalos Kawasaki disztributorával, a D.M.C. Kft. vezetőivel. Úgy érzem hogy egy nagyon sikeres megbeszélésen vagyunk túl, és a D.M.C. "személyében" egy segítőkész partnerre találtunk. Ami azt jelenti hogy ebben az irányban haladva tovább folyik az érdemi munka, és letesszük a klub alapköveit. Sok munka vár még ránk, sok részletet kell még kidolgoznunk, de bízom benne hogy mire a szezon indul, már egy teljesen kész klubbal léphetünk elétek, a nagyközönség elé.
További részletekről, konkrétumokról természetesen tájékoztatni fogunk benneteket. Addig is várjuk az ötleteket mindenkitől akinek ereiben zöld vér folyik.

Túró, Németh Andris, LX
csak hogy ismnét elől legyen....

LX