Tisztelt Látogatók!
A félretájékoztatások elkerülése végett a DMC Kft. az alábbiakat szeretné nyilvánosságra hozni:
A DMC Kft. mint a Kawasaki gyár által elismert egyetlen magyarországi disztribútor, a márkakereskedői hálózatának építése során a K-Bikers Kft.-vel nem kötött márkakereskedői szerződést. Ezáltal a K-Bikers Kft. nem tartozik a Kawasaki márkakereskedői hálózatába. A DMC-től korábban vásárolt és készleten lévő motorjainak értékesítésére továbbra is lehetősége van (a készlet erejéig), de ezeknek a jótállása a DMC Kft. pecsétjével érvényes. Az üzembe helyezés, a "O"-revízió, a központi regisztráció DMC Kft. által történő elvégzése a jótállás megkezdésének elmaradhatatlan feltétele.
dannyboy: lehet hogy fenntvan az utolsó csavar is de a termékleírások fordítását igazán nem sietitek el ... csak hogy mint nem vásárló mégis panaszkodjak
mostanában nincs.
láttad bizta, hogy írtam. a motorom olyan ronda lett, hogy botttal nem tenném arrébb az idomot az Új fényezésével....
így most 7 végén újra festés mázolás...
ne is mondd. én a tegnapnak kb 2 hónappal ezelőtt kellett volna meglennie....
kb 15-szor szálltam már ki az egészből fejben.
szóban csak 1-szer :o)) akkor is hisztis voltam... mint most!
Szívesen.
Remélem ezzel a lendülettel folytatjátok, a mélypontokon nem feladni (tapasztalat), mert a kitartásnak meg az igényes munkának MINDIG megvan a gyümölcse!
ezúton szeretnénk egy fontos információt megosztani veletek. A hivatalos Kawasaki klub alapítása, úgy gondolom hogy egy mérföldkőhöz érkezett. Némi előkészítő munka, illetve kapcsolat keresés után elmondhatom, hogy tegnap eljutottunk az első megbeszélésig. Sikerült leülnünk Magyarország hivatalos Kawasaki disztributorával, a D.M.C. Kft. vezetőivel. Úgy érzem hogy egy nagyon sikeres megbeszélésen vagyunk túl, és a D.M.C. "személyében" egy segítőkész partnerre találtunk. Ami azt jelenti hogy ebben az irányban haladva tovább folyik az érdemi munka, és letesszük a klub alapköveit. Sok munka vár még ránk, sok részletet kell még kidolgoznunk, de bízom benne hogy mire a szezon indul, már egy teljesen kész klubbal léphetünk elétek, a nagyközönség elé.
További részletekről, konkrétumokról természetesen tájékoztatni fogunk benneteket. Addig is várjuk az ötleteket mindenkitől akinek ereiben zöld vér folyik.
Tisztelt Látogatók!
A félretájékoztatások elkerülése végett a DMC Kft. az alábbiakat szeretné nyilvánosságra hozni:
A DMC Kft. mint a Kawasaki gyár által elismert egyetlen magyarországi disztribútor, a márkakereskedői hálózatának építése során a K-Bikers Kft.-vel nem kötött márkakereskedői szerződést. Ezáltal a K-Bikers Kft. nem tartozik a Kawasaki márkakereskedői hálózatába. A DMC-től korábban vásárolt és készleten lévő motorjainak értékesítésére továbbra is lehetősége van (a készlet erejéig), de ezeknek a jótállása a DMC Kft. pecsétjével érvényes. Az üzembe helyezés, a "O"-revízió, a központi regisztráció DMC Kft. által történő elvégzése a jótállás megkezdésének elmaradhatatlan feltétele.
forrás