nem. Dolgozom, és nincs kedvem most ilyen hülyeséggel foglalkozni.... akkor inkább legyen neked igazad, "oszt" örüjjjjéééééé
csak az emelőm legyen már meg....
OOOpppsss igen ezt bebuktuk vészvillogó az nekem sincs a Z-n !!
De ez azért van mert KAWASAKI teljesen felesleges sosenem robban le ezért nem is raktak rá (bár a 12-esen van). Köszike gombnak meg ott van a "kézzel lábbal bólintva üvöltök....."
Ledes az is csak az sima szintelen led és elötte van egy prizma szerü műanyag lap ami vörös szinű igy az lekapcsolt állapotban is vörös.
Annyi még a különbség hogy a gyári lámpa az teljesen folyamatos míg ez az indexel egybekötöttnél középen van egy leddsornyi szünet (ott nincs led) és ezálltal van elválasztva a két oldal.
Szép meg jó meg minden csak egy bökkenője van a dolognak ha fékezel miközben indexelsz akkor az az oldalon picit kevésbé látszik a féklámpa de a másik oldalon kajak izzik.
Maga a búra fehér, így gyujtás nélkül a hátsó lámpa full white!!!
Gyujtásra piros led melózik igy a lámpa piros, fékezésnél több power igy még pirosabb, ha indexelsz akkor pozitiz negatív váltakozik igy az a rész sárga piros sárga piros és igy tovább és igy tovább......
Igen régen kóboroltam (írtam) erre de olvasgattam rendszeresen. A szokásos meló építkezés blabla...dögunalom.
Teljesen más ha eltűnik az a bazi nagy hólapát hátulról, olyan szép az a hátsó idom nélküle hogy az csuda, most új ülésekre páyaázom olyanra ami valamilyen kis szolidan elegáns mintával van varrva, (nem Győzikés giccsözön) csak valami kellemes Z vagy kawa jel....
csak az emelőm legyen már meg....
LX