Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fel is kötheted villára, és megemeled. De akkor hagyj helyet a szereléshez is.
Megvan mivel kezdem legközelebb ha jössz szerelni, beöntést kapsz.
na, ez is nagyon jó ötlet..... béka is van...
na, ezt jó tudni... oda nem mertem volna, de kipróbálom... Megnézem a targoncás módszert is, mert én igazából targoncákat szervizelek és mindig van egy-kettö a mühelyben
Én mikor kivettem az elejét, szintén békával csináltam, a két segédváz alá ami a motort tartja, tettem fát, és úgy emeltem.
Ja és Jimy mindenhez kiveszi előbb a hátsókereket, ha izzót kell cserélni akkor is Olyan mint a svejk a derék katonában. Aki gyengélkedőn volt, tök mindegy mi baja volt beöntést kapott...
ok.. majd, ha megcsináltam, leírom a menetét....
A kipufogó alá tedd az emelőt.Legalábbis én így szoktam,ha az első kereket kell kivenni!Simán bírja!
Nyugodtan írogass, mert mint látod, téma hiányában, mindenféle, F.A.SZ.-ságról írogatunk.
vagy a kipuff nál gondolod?
Ilyesmiről is kellene,de mivel Pipi csak a horgászatról tud,így mostanában háttérbe szorultak a műszaki témák!
vagyis a blokknál emeljem meg?
Azt nem tudom de Jimyre vigyázz! nekem múltkor úgy cserélt láncot, hogy majdnem a hengerfejet is levettük...
egyébként szoktatok ilyesmiröl beszélgetni? csak azért kérdezem, mert ha gond, akkor nem írkálok ide ilyesmit.... Csak az alfa fórumon Pl mi mindent megbeszéltünk, hogy ki-mit-hogy, és így sokkal könnyebb volt mindenkinek...
Hát mint a biciklit, hátára fordítod, jobban hozzá férsz.
Na az lehet, hogy a lapszámra nem pontosan emlékszem.
Egy béka emelőt tegyél be a blokk alatt a kipufogórendszer alá,csak tegyél közé egy összehajtogatott rongyot.
teljes general....
Egy igazi asztalos mindenhez ért!
nekem egy olyan manual van, ami 322 oldal, benne is van, csak azzal nem vagyok tisztában, hogy melyik csavart kell elöször, vagy milyen sorrendben...ezért gondoltam, hogy ha vki csinálta, vagy esetleg video van róla valakinek, akkor sokkal könnyebb lenne... Hogyan szokták megemelni a motorokat, hogy az elsö telot ki lehessen venni? Én arra gondoltam, hogy megemelem egy kötéllel, meg targoncával...:-)) de egyébként hogy szokták?
Ha elgurulsz vele, segítek szétkapni, azt hiszem, a kuplunglamellákat, és a hengerfejet is szét kell szedni hozzá.
De a hátsókerék biztos kiugrik.
Egyébként gratulálok a fórumnak, ma sikerült leradíroznunk a 6-os fórumot, így mától a második legnépszerűbb fórum vagyunk a kawasakin...
HIPP HIPP HURRÁ, HIPP HIPP HURRÁ, HIPP HIPP HURRÁ
Már csak a z van hátra, de ezzel a lendulettel azt a 247 oldal különbséget néhány hónap alatt behozzuk és feltöröljük velük a padlót...
megnéztem... 5W-s kell nekem is..
Robesz7 nekem van user manual 200 valahány oldal, igaz ezt a részét még nem néztem, de a többi elég egyértelmű.
http://robogotuning.hu/shop_ar...
Csak nézesd meg,hogy a tiédbe milyen kell.Hány W-s!