Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze Tavasszal a szezon közepéig lefelé szoktak mozdulni az árak. Mondjuk ez se tudom miért nem kelt még el ennyiért?!
Az enyém is forgalmis+a ződ színt később is el lehet adni.

A kinti papírost annyival kerül többe átíratni (regadóval, mindennel együtt), amennyit engedek az árából. 1,1-ért Magyar papírost pedig nem hiszem hogy találsz ép állapotban...

Köszi Pipi
Ha ilyet akarsz venni, szerintem nézd meg először a legolcsóbbat!
bogyesz a lavoros tv cimre ért
A fék 6 dugattyús,02-től 2,a faridom is más,és a szín is 2001-es. A havernak volt ilyen.
fék
miböl gondolod?
villa?
Pipinek nem fog tetszeni mer zöld a háttér.
állás közben csak nem lett hengerfejes
valsz.termosztát,nézd meg mindenhol melegszik-e
Ez 2001-es,nem 2003-as.
39800 ,még jó,h nincs luxusadó .fizetünk eleget a semmiért .
Nem hírdetem. Miért ne lenne meg? Bár szerintem előbb lesz jóidő mint, hogy te elviszed.
neked mennyi?(teljesitményadó)
nekem majdnem 15e
beállt a termosztát,és nem nyit ki ,nekem volt ilyen.
Uraim,kis segitség kéne.Hosszú szünet után be inditottam a vasat és a következő tünetet produkálta.Faszán indult,szépen duruzsolt,kb 15perec után felfort a víz és elkezdte kinyomni.Leállitottam, után töltöttem, utána már nem csinálta, de ha leállitom picit zuborog a tartály,a ventilátor rendesen ki be kapcsol. valakinek volt már hasonló vagy mi a fasz ez?
A fekete ritkább,és szebb is!Szerintem ezért drágább ennyivel.
link
pipi zt neked ajánlom de csak azért mert nem zűűűd
ennyiért ajándék ,bezzeg tavaly amikor én akartam ilyet,akkor nem volt 1.9alatt , . 1.3 papirokkal jó vétel,ha jó a gép.de lehet lesz még olcsóbb is,csak egy két uj adó kell .
1300000
-1100000
=200000
Na jó a szín az sokat jelent...
ez forgalmis+fekete
Fekete
Sedunál ott van 2-3 kilóval ócsóbban ugyanaz az évjárat, mért nem nézitek azt meg előbb, Gondolom valami komádnak kell
jobb gomb,megnyitás uj lapon.
nekem igy bejön
Míg be nem linkeled úgy, hogy ki lehessen nyitni necces...