Az enyém is forgalmis+a ződ színt később is el lehet adni.
A kinti papírost annyival kerül többe átíratni (regadóval, mindennel együtt), amennyit engedek az árából. 1,1-ért Magyar papírost pedig nem hiszem hogy találsz ép állapotban...
Uraim,kis segitség kéne.Hosszú szünet után be inditottam a vasat és a következő tünetet produkálta.Faszán indult,szépen duruzsolt,kb 15perec után felfort a víz és elkezdte kinyomni.Leállitottam, után töltöttem, utána már nem csinálta, de ha leállitom picit zuborog a tartály,a ventilátor rendesen ki be kapcsol. valakinek volt már hasonló vagy mi a fasz ez?
ennyiért ajándék ,bezzeg tavaly amikor én akartam ilyet,akkor nem volt 1.9alatt , . 1.3 papirokkal jó vétel,ha jó a gép.de lehet lesz még olcsóbb is,csak egy két uj adó kell .
A kinti papírost annyival kerül többe átíratni (regadóval, mindennel együtt), amennyit engedek az árából. 1,1-ért Magyar papírost pedig nem hiszem hogy találsz ép állapotban...
Köszi Pipi
villa?
valsz.termosztát,nézd meg mindenhol melegszik-e
nekem majdnem 15e
pipi zt neked ajánlom de csak azért mert nem zűűűd
-1100000
=200000
Sedunál ott van 2-3 kilóval ócsóbban ugyanaz az évjárat, mért nem nézitek azt meg előbb, Gondolom valami komádnak kell
nekem igy bejön