Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

v
..ket kar ket kerek. Fileg ember felig gep ,fem test ember sziv ,forr a verem utrahim...
Ha a mondatkezdésed kisbetűjét nem számoljuk ez az első helyesírási hiba nélküli mondatod
én még nem tapasztaltam hál istennek
"Elrontasz mindent azzal, ha vedelsz mint egy DISZNÓ "
Gyerekkorom kedvenc zenéi, Ossián, pokolgép, lord ,edda imádtam ezeket...
Na majd pusztaszabin intézz valami ilyen zenéket én már csont hotton igen muzikális vagyok...
Akkor járj traktorral annak meg sem kottyan az ilyesmi...
Kis retro rock
hát haver lácik hogy tavaj voltál erre a környéken nemtudok mutatni 100m egészséges szakaszt,sőőőt,a koca simán belefijalna 1-2 kátyuba ugyhogy menifog az esőre mind a 4-et
Vigyázz! El ne készülj addig, míg fel nem köszöntöd az ünnepeltet...
En mar sorozok!
Majd csrognek ha menni koo es akkor nincs mese..
Olvad a jegcsap ,csepereg a viz salala.. ,
Na mikor kezdődik az italozás Fazikám?
Vagy már múlt időben irjam?
Hát nem is tudom, Bogyesz ha én dolgoznák ott a közterületfelügyeletnél én a 3-iknál elzáratnálak csalásért...
szeva Fazi
nekem 40ezret kel fizetni de már meg is van a trükköm hogy szerzem vissza ok-okozat!beszéltem 1 sün cimbivel(olyan nincs)a lényeg hogy ha kátyuba hajtasz és sérül a gumid,vagy felnid,hivj rendört és vagy a helyi önkormányzat,vagy a közütfelügyelet kifizeti!eljácom 4ce oszt megis van pont van 4db gyári felnim gumiva feleslegbe na?
Szevasztok trogerek!
Kár, hogy csak yamahát tudsz polírozni...
Azt nem tudom biztosan Bogyesz, de egy biztos,sajnos nem az én zsebembe landolnak ezek az összegek...
Váz polírozás ha valakit érdekel, érd: e-mailban vagy telefonon.
pipi spórold az enyimet is mert én nemfogom befizetni már montam tiszta nevetségesek!a sujadó hejet van,igyvan!a sujadót pedig az utakra költik,vagy nem:mert az utakon kocsival is alig lehet menni nemhogy motorral!akkor hova lesznek ezek a pénzek?hum?
Jó estét!
Most nézem forgalmit 110 KW van benne, de jó megin lehet fizetni.
Viszont színnek piros fekete van beírva, asszem ezzel nem kell foglalkozni.