Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet ez egy 12 évvel ezelőtti hirdetés, csak most került fel?
A teljesitményadónak a kiszámolására van valami táblázat..
Mondjuk hűtő sapkából van kettő is eladó. Egy 0,9-es és egy 1,1-es. Most hogy mondod Pipi lehet az a baj.
Én a termosztátra gondoltam, úgy ellenőrzöd, hogy hány foknál nyit, bár ehhez kell egy megfelelő hőmérő is...
Egyébként, honnan tudod, hogy az hányt be? A hűtősapka szelepe is tud réfálkozni
Na mondjuk ha kiveszed a termosztátot és nélküle nincs ilyen probléma akkor egyértelmű...
Köszönöm, rendes vagy nagyon
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Valakit nem érdekel egyilyen .............?!
Szerintem a 800-at leengedi az árból,csak vigye már végre valaki!
Pipi te ne gondolkozz ilyenben, neked 10-es kell majd! Hidd el nehéz eladni abban a színben, próbáltam. Vagy hárman megnézték (piaci ár alatt árultam) de 1 éven keresztül nem tudtam eladni. 1MFt-ot ígértek érte legtöbbet, akkor annyiból egy lelakott 98-ast se lehetett venni.

Ha ződ lett volna 1 hónapon belül el lehetett volna adni.
Még nem főztem meg az biztos
Nekem is sok vazze. Huszadikán szoktam olvasni a mérőt
Nappaliáram: 225 kw/h
Éjszakai : 345 Kw/h Ez a havi villanyfogyasztás ebben a hónapban 20 e Ft felett lesz...
Újat vegyél, csak ne Kawa szalonban. Bárdi vagy bármelyik autósbolt minta után fog neked adni. 2000Ft körül meg tudod venni. Nekem is kellene a Z-be, mert az meg picit alacsonyan tartja a hőmérsékletét.
Azt jegyezd meg, hogy hogyan volt benne!
igen ér,és ne irigykedj .azért ennyi mert sok a kilówatt .
okéé,szólj ha kell még vagy ha gond van vele most már mehet a baszós-kardozós,digi-dugi tv éjjel-nappal
A tied majdnem 40 Eksün...
Ér az az egész kacat annyit mint egy éves regadó...
Tán már ki is főzted?
Pedig a duplaszömű ebben a színben és festéssel néz ki jó...
Ilyet nekem sokkal hamarébb el lehetne adni,mint ződbe. (persze meg mindazoknak akik nem küszködnek kóros izlésficamba )
ÚGYE ZŐŐŐDEK
Mindenki,ha van valakinek eladó termosztát vevő vagyokrá!
Köszi, tényleg az a bibis tudsz valahol eladót? mibe kerül egy illen?
15 ezer Azért az öreg sz.rért
Én még nem kaptam meg, remélem nekem fele sem lesz...
Nem hajt a tatár. Csak ne jelentsd be folyton, hogy jössz.
azért mert 11éves,és mindenki parázik a külföldi papirok miatt .
ha lett volna egyben pénzem akkor én is vettem volna olcsón kintről ,de hiteleznem kellett,ezért csak törzskönyves jöhetett szóba,és normális 10es nem volt 2milla! alatt . tavaly májusban.
Az én mocim svájci. Szerinem én mentem vele először esőben. Mondjuk nem is volt olcsóbb mint bármelyik másik. Törve biztos volt mert a jobb oldalidomba bele van írva, hogy ZX-10R de szépen meg lett csinálva. Minden gyárira csere. Amíg ott voltam a csávót 3-an hívták, hogy meg akarják venni. Az egyik kajakra azt mondta, hogy rámigér látatlanba egy 50-est. De már késő volt.
Nekem is volt pontosan ilyen, a gyártási év 2002, forgalomba helyezés (kinti) 2003. Ebben a színben nagyon nehéz lesz eladni.
Hidd el nem rajtam múlik. Az asszonyt nincs pofám megkérni rá, hogy munkaidőben elmenjen érte, nekem meg össze kell hozni több dolgot is, hogy ne üljek 7-8 órát a kocsiban.
Gyorsan cseréld ki a termosztátot amíg hengerfejesre nem vágod a gépet!