Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is mondd!
Megyek en is egybol csak olvadjon el ez a kurva jeg
Azt hittem itt a foromon megvaltzhazok
De ugy nezem ,mindenki alkesz , ,
Kezdődik, kezdődik, kezdődik, kezdődik, kezdődik, kezdődik, kezdődik, kezdődik, kezdődik,kezdődik, kezdődik,kezdődik,
énis várom a jóidőt fazikám,hogy kiprószáljam a taktikádat tiktakkolva tatikusan
..ha annyira hiynzik a peca gyere le bokodra!
melegvizu ,nincs befagyva. ugyan ugy eszik a hal mint nyaron!
van haz steggel!
De azt 2 naposra tervezdd!
2-hét mulva enyimé is esedékes jó nagy berugás lesz az tuti ,és pont szombati napra esik ez csúcsszuper
Melyiknek orulnel jobban? ,
Nem artana ha hamar elolvadna a jeg!
marcius elejetol balin tilalom
Tavaj tilalom elott 1 hettel szarra fogtam magam balinbol.
Esetleg ha eltunne a jeg vasarnapig akkortuti a dunara rongyolok logatni
jóvanna me ek TV-z-ni
na akkó lökjed
Fazikám nézegettem a vizeket és az állóvizek még nincsenek kiolvadva, de rámenni már nem lehet. A múlt héten még lékről horgásztam Én ide csak egy kicsit bohóckodni megyek el, mert hiányzik már a peca. Kb. öt éve voltam itt utoljára, asszem összesen 2-szer. Mindíg így december, január környékén... Ezek itt nincsenek befagyva. Én sem ilyen helyekre szoktam járni elhiheted, de a szükség törvényt bont...
Ha jössz, jössz, ha nem akkor nyald ki a s.gg.m
Na majd radcsorgok pipi vasarnap ha kijozanodtam ,szombaton szulinapra kell mennem
megvan beszálve pipi! össssör,nem kettő cimbi+1 kis vodka 1kis repülősó szinte látom magam előtt tavaly hogy lefektettet téged uuuuu ni
NE NI-Z TVT.
Akkó most beszélyönk a ganyéhordásró.
ez is függőség,olyan mint a peca
jóban roszban az asszony dilije utánna jön Bartha,=barátok közt de Margit neferritet kapott uuuuuuu ni
most éhes lettem a sok halsztorira
Bogyesz maga a termékék, nincs 200 ft. Márhogy tőlem gyártótól, a postaköltség drágább , de mondom küldök Zsuskának, majd egy hideg seredbe kerül, ha Tanákozunk tavasszal.
Má meg mit ittá? Me abbú kűggyé nekem is.
uuuuuuuuuu Ibolya be esett a vizbe ni
te pipi most gondolkodok hogy nálunk is lehet ilyen festék vagy drágább mint a posta dij?(az olyan 2000 körüli)mert akko felesleges küdened
Te félre ismered kapucnyit! Múltkor volt itt alig bírtam elvenni tőle az üveget.
Ez a to valoban neked valo pipi!
Olyanoknak akik nemtudnak halat fogni sehol
2 hetente telepitenek a 1.5 meteres vizbe.
Meg ha a partra dobsz akkor is fox halat
Szerintem meg be van fagyva!