Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem túl nagy kérés,akkor írd már ki légy szíves,hogy mik azok ott melletted a képeken,hátha valaki még nem látott ilyen izéket!
Látom ki művelődtél photoshoppilag.
Megoldlyuk bogyesz!
kis kedv csinalo!
Ha véletlenül megnézed a videót fazi, várni kell az indulásáig, egy kb 15 mpet, autómatikussan indul.
Ha nem nézed meg akkor meg nyald ki a s.gg.m...
magne b6
vén pipás
Ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni!
mond csak nyugottan a nevén Jimy,az öregek klubbja uuuuu remélem nemolvassák a 9-est
Lehet, hogy az utóbbinak...
Ide járok 2 éve, bár tavaly csak öt hétvégét értem rá elmenni. A hatodik akkor lett volna amikor Bogyeszéknál voltunk matolcson, Még mindig nem tudom, jól cseréltem-e akkor...

Na ez a két fasz meg pont azt az állást horgássza amit a legjobban szeretek. Lehetőleg ez a tuti állásom... ott horgászom, ha nincs elfoglalva...
béemvés.
Én nem,
ja csak még 1szer átkell ezt beszélnünk mert én speciel még ilyentet nem hallottam hiszek a villanyba,de másképpen
No át nézek a 12 egytucat topikba me nagyon e punnyattak, megin.
mivan mostan megvagyol sértődve?
lehet ezt a fiatalt mar meg kene fontolni! ,
Mint mondtam bogyesz!
max 1,5 m viz es eros lampa! ,
ne gondold csak szeretnek inni, én ritkán iszom nem szeretek másnapos lenni,
Fiatal Alkoholisták Szervezete.
Van oroszlányi rokonom, ritkán járok bokodra. Vvan stégje háza. De télen, csak a melegvíz kifolyónál lehet halat fogni, de ha éjfélre nem vagy ott, nincs helyed...
32 pontyot fogtam egy délelőtt ott, minusz 10 fokban januárban Olyan 2004 körül lehetett...
uuuuuuuuuuu Hajdu Ibolya a kisuját sem mozditotta ni