Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cég küldte!Bestem USA Az Ebay-en vettem!
Nem unatkozok csak a Szekinek kerestem fejidomot!
Latom unatkozol
Mikor josz? ,
Haverod kuldte vagy ceg?
Nekem mikor ceg kulte egybol vam ,ha haver akkor no vam
Ja ugy ok!
En usabol
De a múlt héten jött undertail is az USA-ból! 95 USD-volt! 7 nap alatt itt volt!
China
Nem mondod! Azt meg hogy!?
Usabol rendelted vagy kinabol?
nézem!
Hat nemtom basi!
Engem bevamoltatak 50 dolcsiert!
Mehettem pestre ..
15-ös fogaskerekem nincs,de ma megyek oda ahol van, ha még meg van,a nindzsicu matrica! nekem olyan nincs, és csak megprószkáltam pipi modorával élcelődni, nem jött be. hozzád 1.5 kilométerre van a dimenzió dekoráció, bemégy köszönsz elmondod mi a problémád és segítenek.nekem az a város másik vége, és ott azokat nem ismerem.basinak és canárynak segítettem matricában mert valszeg ott a környékükön ilyen nincs, ahol én rendelem ott kb 10-15 éve önszorgalomból kezdték el a motormatricák kategórizálását nem mondom mekkora áldozat és hely kell hozzá. a te motorodra semmilyen matrica nincs ma megkérdeztem, ilyen motort még erre felé nem festettek és nem kategorizáltak, ajánlanám én is a motormatricák.hu és ott egy darabot is meg kapsz záros határidőn belül. és méret arányost.
Item num,ber: 190365121177
200 dolcsi alatt nincs vám! Amit eddig Kínai cuccot rendeltem az 2,5 hét volt a legtöbb mire megjött! A legrövidebb idő 5 nap!
Nem sok eladása van az ipsének de a visszajelzései szerint mindenki elégedett a vásárolt fejidommal!
Az amcsi számot nem másoltam be mert az Fiberglas!Üvegszálas!
Kek a szeme ,arca csupa deru!
jöhet a szááááááám!
Szeki!
Van gumid a fejidom es a legbeomlo koze? (ahova a racs megy)
szintugy 96.os
kicsit gondolkodj! nem haragszom rád egyáltalán ez eccerű dolog, te megvetted a kéket és tovább adtad, egyszerű adás-vétel, volt már ilyen és még lesz is.bele nem látsz nem is kell, nem is a dolgod. nekem kellett eldöntenem hogy be vállalom-e. neked ebben nincs szereped,ecccerű. az hogy versenymotor volt nem érdekel, vannak-láttam szarabb mo.-i nem versenymotorokat is . én már láttam a belsejét,főtengely jó, hónolás jó,hengerfej most már patent,váltó jó. 2.75- 2.45 lapkák a 47000 kilométert igazolják, szerinted egy vacak termosztát hiány miatt idegelnék rád, már a termosztát is meg van, valaki le nyúlta a vez.lánc feszítő csavarját az is meg van,szereztem. én a miatt hogy mit adtál el nekem nem haragszom, 7-8-900e ért szépeket lehet venni ha egyben van a suskád. nekem akkó nem volt, és én sem sétamotorozni vettem ez világos. ja dzssssssssssssiiiiiii!
Majd en faragok ra neked
En nem sajnalom
köszönöm. várj, várj. a kicci kínai az festetlen és fekete, az mennyi idő míg ideér,de vigyázz vám van rajta és a vámon benyelhetik hónapokra, ezt olvastam, a fórumon valahol.az amcsi az milyen? és mennyi idő? tudom sok hülye kérdés de ha megkérhetlek akkor nézz utána, ide is beírhatod és megnézem. ha valamelyik alkalmas akkor befizetem a számládra a dolcsit és rendeld meg.
nagyon szép a lámpa fölött a kis beömlő , .Az enyémre miért nem tettek .ha nem sajnálnám a gyári fényezést akkor faragnék rá én is ilyet .
köszönöm, de akkor neki volt fontosabb, és már fenn is van neki és tecik is de bitangul, nem gáz remélem lesz valahol egy nekem is.
az csak hobbi célra való ,vagy pályára .
Én tisztes adófizető ember vagyok mi az az évi párszáz ezer amit levesz tőlem az állam?ennyit megér,h nyugodtan alszom és tudom,h odaadják a rászorulóknak segély formájában .
. . .
Zx10 180 paci és 0Ft én vesztettem?!