Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt bóknak veszem. Amikor 3X jöttél kérni tőlem valamit 3X segítettem azonnal. Egy darabig te is ilyen voltál, mostanában egy kicsit furcsán viselkedsz. Jóval olcsóbban odaadtam a kíket, mint másnak, ezért is csak kapom az ívet. Nem tudtam, hogy a tied pályagép volt, ez nem is látszott rajta, ezért ne haragudj rám!
fazon! indul a posta. a polo katalógus nélkül!
Észbentartom. Szombaton jönnek megnézni a Z-t. Ha elmegy leveszem a 10-es hirdetését
Ja!
Romoljon náluk tovább...
24150.-HUF
Jó reggelt!
Na Látod Eksön az ilyen rossz arcú fekáliáknak való a 12-es
Máma dobogóra nem kerültem
Nincs mit.
Reggelt!
na lejért a müszak jóéjt
azé szerec még pipi ugye
mamuszt megsugom hogy csak horgászni is akkor megy mikor kivan otholról tiltva kocsmákba meg azért nem jár mivel a legtöbb pult 150centinél ketdődik és pipi149
elnyomottból nyomott elnyomó ,Pipi otthon te hordod a papucsot , ,
pipit othol szabályozzák,ugyhogy itt éli ki az ovodáskori elnyomást de én örülök ha örül
ezt a szabályt Pimpi hozta .
naaa már kezdesz olyanlenni mint pipi saját szabályokat hoztok de lázsd mijen vagyok,leszek a második 2.
csak,h jól induljon a reggel .
első ,bocs földim,de csak 4után érvényes .
1 eső
szép munka láttam a fotóidat azokis szépek én régen magamnak csináltam cromofág,csiszkapapir,sokidó sok munka de gyönyörü az eredmény!mondjuk homokfúvóval könyebb,de az ára is megvan a masinának és a homok sem mindegy mien!ugye jól beszélek?amugy menyi 4db auto felni 16colos nagy peremes?
Értem!Köszi a segítséget!:)
Én 28 ezret fizetek egy évre a 2002-es 109kw-os 9-esemre.
Neked valamivel olcsóbb lesz.