A forgalmiba 238 van írva, gondolom ezalatt szárazsúlyt értenek. Erre jön még olajak, ilyen-olyan , hűtőfolyadék, plussz benya, úgyhogy szerintem veri is a 250-et.
Fazi, nem akarom rontani Bogyesz üzletét, de a b-s kawákra nem igen kell kormányteló. Nekem még egyszer sem csapkodott. Bocs ill. egyszer amikor egy sz@r úton odatettem neki 1-be ahogy szoktam, ilyenkor elkönnyül az eleje, picit el is emelkedik és a barázdák majd ki kapták kezemből a kormányt...
Normális esetben ezekre a pompás darabokra nem kell, csak a f@s Z-k re, meg a gizda tizesekre...
Nekem is volt.
Szép volt,jó volt de csak a pénzt vitte.
Ugyhogy megváltam tőle jópízí
A '99-es sokkal frankóbb,motorikusan,kezelhetésileg,súlyban.
Annyi a mentsége hogy a GSX-R 1100 után pillekönnyű volt a haveromnak.Örült mint majom a farkának.
Te Jimy! Mit kéne tenni ezzel a nagyszájú Seduval?
Alig várom már az első havat, aszt majd jól megmosdatjuk...
Főleg a száját, amiért ilyeneket mond...
Addíg is míg nincs hó, adunk neki egy két bőr-bandit...
/Remélem az tudod mi, gondolom kölökkorodban a nagyok neked is nyomtak párat/
Ti ezeket a B-s kawákat mindig csak szerelitek, én az újabbakkal csak motoroztam. A legnagyobb esésem is álló helyben történt, mert már fel volt hajtva a kitámasztó, és elborult a motor. Akkor is megfogtam, nem kellet fényezni.
'92-es GSX-R 1100 226 kg.
'96-os ZX-9R 215 kg.
Ezek száraz súlyok.
Nem az enyémet hajtod véletlenül?
Csutka ilyen volt
Nézd meg a forgalmit
Főleg egy 65 kilós girhesnek
Normális esetben ezekre a pompás darabokra nem kell, csak a f@s Z-k re, meg a gizda tizesekre...
Szép volt,jó volt de csak a pénzt vitte.
Ugyhogy megváltam tőle jópízí
A '99-es sokkal frankóbb,motorikusan,kezelhetésileg,súlyban.
Annyi a mentsége hogy a GSX-R 1100 után pillekönnyű volt a haveromnak.Örült mint majom a farkának.
Alig várom már az első havat, aszt majd jól megmosdatjuk...
Főleg a száját, amiért ilyeneket mond...
Addíg is míg nincs hó, adunk neki egy két bőr-bandit...
/Remélem az tudod mi, gondolom kölökkorodban a nagyok neked is nyomtak párat/
Azok a motorok olyan nehezek, hogy maguktól eldőlnek