Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi a leg faszább......ő a popójába is szereti a szalámit.......nem szeletelve
Pipifax!ők biztos voltam abban hogy faxa sracok vagytok, vagy!!!!széles utat.....üdv lupo
Helyes a bőgés szaktársak
Pipi itt a legjobb nyúl a hal piacon!
Én örülök, ha te jó fej vagy lupo Hidd el mi is azok vagyunk Válogatott faszagyerekek Lehet, veled sincs gond legfeljebb szarul indítottál Ennyi az egész Kérdeztél egy hülyeséget, kaptál rá egy korrekt választ + egy szalámit Amit utánna írtam neked se nem volt okoskodó, se nem volt sértő Nem jól reagáltál arra sem (szerintem) Persze utánna már felhúztál és leírtam amit hirtelen gondolok
Legközelebb fuss neki szerényebben ha meg kapsz egy kis tréfát meg egy kis élc-et az a fórum tartozéka Ezt megkapjuk egymástól mi is
Lupo talán ha rá kattintanál arra a linkre amit neked másoltam be akkor megtudnád a kérdésedre a választ . Nár csak azért is mert szoktunk segíteni egymásnak márkától függetlenül.
Egyszer már te is arra gurulhatnál Nem kizáró ok a szuzuki Legfeljebb van kit sajnálni
gyerünk motorozni.
Jó kis bulitok volt megint Pipi!
A Ghosti jele tényleg Hayabusa jel teeee... És Sólyom a jelentése....
Úgyhogy ugorj el a bótba szalámiért aztán dugd fel...
Ugye tudod, hogy ha pipi most kutya lenne, akkor beléd harapna!
Én azt gondoltam a kawasok jofejek en az vagyok.Te viszont paraszt és iasi nulla.....
Volt régen egy zenekar az ilyesmiket énekelt! "Aki hülye az is marad! Még még még ennyi nem elég" !
Az ilyenre mit mondjon az ember?
pedig ha jó erőssen oda csapod, a zala,légbuborék nélkül odatapad
Akko tejivás van...
családi hétvége van Nix alkohol
Hát ha hayabusás jelet akar, azaz bogyó jól írta sólyom hát legyen. Suzuki akar lenni!
Nem akartam okoskodni,,de én is így gondolom!!