Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért nem járok át máshova, még itt vannak a legnormálisabb emberek . 1-2 topikba beleolvasok havonta egyszer, de még itt a legjobb a hangulat, még ha kicsit néha lapos is.
Olyan okos nem vagyok mit a gsxr 1000 forumba. Az nem semmi ami ott megy most megint. Má megy a buzizás is . Na az má néha nekem is tooo mács!
Ugyan, téged mindig szívesen látunk...ha nem okoskodsz
Tudom, tudom nincs már 9 esem meg okos vagyok jah meg "új" meg nem azt írom amit sok ember hallani látni szeretne. Huzzak a faszba.
Akik voltak régiek azok is összeakasztották a bajszot. Szét hulott a forum mint a riga. Ez a helyzet.

Ahelyett hogy hülyéskednétek mindent komolyan vesztek és sértésnek, hogy ha már az egyik nem azt írja ami a másiknak a szájízére lenne. Hu_dw leírta...ha meg nem ír senki egy hétig behal a forum. Ha irnak az a baj...
Csimbi jön?
Pipikém közel a nap
Osztrák rendőr fejből tudja , de ha már mondja és nem csak méri , az sokba van !
Ja igy mar világos.Ha fél évvel hamarabb árulod ilyen ár körül akkor gondolkodás nélkul elviszem.Ne aggodj napok hetek kérdése és valaki elviszi ...és bárki bármit mondd ez nagxon ár alatt van!
Én nem Kawa-tulaj vagyok, és én is beszélgetek más motorosokkal. De azért néha beleolvasok más fórumokba is hátha tudok olvasni olyat amiből okulni lehet. Annyit írnék ide: Próbáljatok felnőni, és felnőtt normális ember módon beszélgetni egymással. remélem akire vonatkozik okul belőle! Ugyanis sokszor azt látom nincs meg a kellő érettség a korhoz! Nőjetek már fel!
További jó egészséget!
Nem tom miről beszélsz. Szerintem itt vagyok hat-hét éve, ebben a fórumban, szóval nem értem ki számít öregnek, vagy mitől? Vagy aki újonnan jön az kussoljon?
Másrészt mindig ez a kurva picsogás. Beszélgetünk,de mindenki mindenen megsértődik.
Igen, a helyzet akkor is az, hogy mindenki a saját szarjára a legbüszkébb, és néha az emberek irreális árat akarnak érte, vagy csak árulgatják, de eladni nem akarják - igazából csak önigazolást keresnek arra, hogy igen, az ő szarjuk tényleg többet ér, mint bármi más, ami a piacon van. Túl sok ilyennel találkoztam már...
Itt arról volt szó (nem rólad, mert nem akarod eladni), ha valaki tényleg el akarja adni, akkor olyan áron fogja adni, amiért el is viszik valószínűleg záros határidőn belül, és tovább tud lépni. Nem csak nézegetni akarja az eladandó portékát. Hogy ebbe mi volt az okoskodás, nem tudom, ez puszta ténymegállapítás volt. De sértődj meg nyugodtan és vedd okoskodásnak. Minden nap ilyen emberekkel vagyok körülvéve, szóval már leszarom.
Le szeretném tenni a motort... nem motor lesz hanem autó.
Csak hogy hívsz.. , illetve érdekel..
Ennyit a korrekt emberekről..
Már beszéltünk mondtad nincs benne E betű
90 körül szokott lenni!!
Kissé uncsi a fórum,,az"öregek" sehol,,aki meg itt van az az észt ossza... hol a régi 9-es fórum???
Nem értem mit vagy kiakadva. Igyál egy felest és higgadj le.

ZXGaben83: a vázon a típustáblán vagy mi a pöcsöm a neve, azon nincs rajta, mennyi az engedélyezett zajterhelés?
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a zx9r mi a gyari dobnak a db erteke?
Butyi, nem hívsz. Mi történt??
hehe:)Amugy szép a kawa;)
ott a pont xd
miből vetted volna meg?
Meg sem vettem volna