Na beszálok én is akkor. A kilences nekem minimumot 5,5L ,,evett. Maszba 8 nál többet nem tudtam én sem közúton.
A k4 minumomom eddig 6L volt. 10 fölé nem nagyon mentem még szerintem. Nem szoktam méregetni minden tankolásnál mert leszarom mennyit eszik persze reális értékeken belül egyen más nem számít.
Nekem a C ugyan ez volt kozuton nem tudtam nyolcnal tobbet meg ettetni vele az E nek sokal szarabb a karbija meg az enyembe bele is van nyulva de mielot nem volt bele piszkalva akkor is sokat evett az F model mar megint kevesebbet eszik
Háát, gondolom ez ilyen végsebességezésre vonatkozik. Hringen nem tudtam 10-11-nél többet lenyomni a torkán még nyitott dobbal sem. A legkevesebb nekem 5,5 volt eddig, amikor még volt rajta rendszám :D
Érdekes téma ez ! Nekem az akrapovic-al ha nem bantom ket szemelyel 5 liter korul eszik szerintem gyarival se enne kevesebbet viszont ha tekerem neki becsuletel akkor 15-18 liter itt viszont gyarival nyilvan kevesebb lenne
A k4 minumomom eddig 6L volt. 10 fölé nem nagyon mentem még szerintem. Nem szoktam méregetni minden tankolásnál mert leszarom mennyit eszik persze reális értékeken belül egyen más nem számít.
Tasihoz vitted látom! Nagyon jó szerelő! Imádom a videóit!
Fasza a gép!