Persze hogy azt mondja amit az ügyvéd..... Gondolom neked is van egy jó ügyvéded mert az ilyen helyzetben aranyat ér !! (persze az ára is arany de ha jól csinálja több bőrt is lehuzhat arról a geciről)
az a helyzet hogy a patkány ügyvédet fogadott......egy eléggé idegesitő és még aránylag jól kinéző néni,aki a tárgyaláson engem is és a tanukat is provokálta aprócska és nem aprócska női dolgokkal,szóval egy okos némber és ismert is,anyi hogy igy egyből levágták hogy baj van a füle mögött a kolegának.szembesitésen elmontam a mondókát,majd a genyláda megcáfolta,meg is veregettem a vállát hogy gratulálok,25ezer a becsületed........aztán a tárgyalás után jött a telefonbeszélgetés,persze tisztában voltam vele hogy éppen felvétel készül......montam is a köcsögnek hogy mond inkább hogy havi 25 volt a porció.......amit a tárgyaláson letagadtál és még hazuttál is ....... a válasz anyi volt hogy ő azt mondja amit az ügyvéd mont.......mondom-szerintem meg az ügyvéd azt csinálja amit te akarsz...............lényeg hogy ment a fekete autó........a fejleményekről egyenlőre nem beszélek hogy mi is történt,mert ha hiszitek ha nem a hivatalosak minde ilyen és hasonló közösségi oldalakat néznek és itt még törlésre sincs lehetőség.......na most a koma hivta az ügyvédjét hogy rá ment a maffia........a jardról meg engem,hogy ezt mért kellett mikor hivatalosan már majdnem megvolt az ügy......... namost annyi hogy az én benyujtásomat nem törlik az megy tovább mivel nem jutotunk megegyezésre és én továbra is igenylem azt a párszáz ezer forintocskát igy megy az ügyésségre,anyi hogy lesz egy másik ügy amn én szerepelek mint vádlott..........anyi hogy mostmár van egy nagy csavar az ügyben,mivel már hajlott volna a fizetésre akkor vissza vonnám a feljelentést és akkor le lenne zárva,de ezt 6-áig lehetett volna megtenni de én nem kaptam egy forintot sem igy már nem lehet visszavoni a feljelentést mert az ügyészség nem engedi,sőt ugy lehetett volna ha bevalja hogy még is nekem van igazam,és megtériti a káromat,de viszont akkor már a rendőrség jelenti fel hamis valomás félrevezetés..........namost ez el fog huzódni egy darabig mire ebből lesz valami,ott már eldöntik hogy hazudik vagy nem...................
hát mi, a szembesitésen a köcsög tagadott és a szemembe hazudott......tárgyalás után felhivott hogy ÉN mekkora problémát okoztam neki a feljelentéssel és hogy ugy gondolta vagyunk annyira jóba hogy nem jelentem fel....................hát ezek után kicsit berágtam.........lekültem a fekete ótót........most én vagyok vádolva zsarolás és önbiráskodással
Bocsánat,Bocsánat,Bocsánat..............azén anyámba és én vagyok paraszt,ez a szar összehozta a te válaszod nekem........bepörögtem kicsikét.......a fiamért ölök,de téleg ne haragudj